Dolar 32,5560
Euro 34,9367
Altın 2.444,87
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 25°C
Az Bulutlu
Ankara
25°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 20°C

Hümeyra Şaşmaz ” Ev mutluluğun boyandığı bir atölyedir”

Hümeyra Şaşmaz ” Ev mutluluğun boyandığı bir atölyedir”
24/01/2023 08:47
A+
A-

Sosyoloji mezunu olan Hümeyra Şaşmaz kendi alanında çalışırken bir yandan da sosyal medya platformu instagram’da sosyal projelerini gerçekleştiriyor.

Ankara’da yaşayan ve Sosyoloji bölümü mezunu olan Hümeyra Şaşmaz çok eleştirilen sosyal medya neden evimiz kadar sıcak olmasın ki diyerek ev kavramının sıcaklığını sosyal medyaya taşıyarak sayfasını kurdu. Sosyal medyada paylaştığı içeriklerinin binlerce kişiye ulaştığını aktaran ve bu içerikleri iyileştirerek, samimi kılarak platformu samimiyete davet eden Hümeyra Şaşmaz “Ev mutluluğun boyandığı bir atölyedir ve bunu beni takip eden kişilerle paylaşmayı seviyorum. Akşam kahvemi koyup sevdiğim derginin sayfalarını araladığımda telefonuma gelen bildirimler beni mutlu ediyor”dedi.

E-Home ile sosyal medya platformu instagram’da sosyal projelerini gerçekleştirdiğini ifade Hümeyra Şaşmaz “Ev kavramının insanın ruhunu yansıtmadığını kim söyleyebilir ki? Sıcak bir ev yemeğinin huzurunu başka nerde bulabilirsiniz ki? Soğuk gri binaların içinde yaşanan anıları ,mutlulukları huzurlari paylaşmaktan daha masum ne olabilir ki? Teknoloji gelişiyor ve ona karşı durmaktansa iyilikleri mutlulukları paylaşmak asıl hayat felsefem. Ev mutluluğun boyandığı bir atölyedir ve bunu beni takip eden kişilerle paylaşmayı seviyorum. Akşam kahvemi koyup sevdiğim derginin sayfalarını araladığımda telefonuma gelen bildirimler beni mutlu ediyor. İnsanlar sunumlarımı çok beğendiğini onlara yeni bir dekoratif bakış açısı sunduğunu benimle paylaşıyorlar. Dekorasyonun amacının insana en ev gibi hissettiren şekillerin harmonisi olduğunu insanlara anlatmak benim asıl amacım. İnsanın kendine verdiği değerdir evi ve ben bunu nasıl yapılacağını paylaşmayı sosyal medyayı daha samimi bir ortam haline getireceğine inanıyorum”diye konuştu.

 

 

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.