Dolar 32,4398
Euro 34,4599
Altın 2.480,83
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 26°C
Az Bulutlu
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 21°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Hisarcıklıoğlu’na yeni dönem hedeflerini iletti

MALATYA TSO HEYETİ, HİSARCIKLIOĞLU’NA YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ İLETTİ

31/10/2022 16:25
A+
A-

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, beraberinde MTSO Meclis Başkanı Hakan Er ve meclis üyeleri ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ederek, yeni dönem hedeflerini iletti.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Başkan Sadıkoğlu’na ve meclis üyelerine yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini sundu. Ankara’da bulunan TOBB Binasında gerçekleşen ziyareti değerlendiren Başkan Sadıkoğlu, “Malatya TSO olarak 2 Ekim Pazar günü önemli bir seçim gerçekleştirdik. Üyelerimiz önümüzdeki 4 yıl kendilerini temsil edecek meclis üyelerini, meclis üyelerimiz de odamız yönetimini belirledi. Yeni yönetim kurulumuz ve meclis üyelerimizle birlikte çatı kuruluşumuz olan TOBB’a bir ziyaret gerçekleştirdik. TOBB Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ederek tanışma programı düzenledik. Başkanımıza heyetimize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni döneme dair önümüze koyduğumuz hedeflerimizi anlatma fırsatı bulduğumuz ziyaretimiz oldukça samimi bir ortamda geçti. Yönetim Kurulu Üyesi olarak birlikte görev yapmaktan büyük onur duyduğum Rıfat Başkanımızdan aldığımız tavsiyelerle yeni dönemde de esnafımız, tüccarımız ve sanayicimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyarette, TOBB Malatya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hilal Acı ve MTSO Disiplin Kurulu Üyeleri de yer aldı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.