Dolar 32,5293
Euro 34,9386
Altın 2.440,48
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 25°C
Az Bulutlu
Ankara
25°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 20°C

Hayırseverler destek verdi 246 ihtiyaç sahibine mont ve bot desteği sağlandı

DİYARBAKIR’DA, DİCLE ÜNİVERSİTESİNDE GÖREVLİ KORUMA GÜVENLİK PERSONELİ MEHMET TURGUT TAYUZAK, HAYIRSEVERLERİN DESTEĞİYLE SİLVAN İLÇESİNDE İHTİYAÇ SAHİBİ 246 ÖĞRENCİYE MONT VE BOT DESTEĞİNDE BULUNULDU.

28/10/2022 09:25
A+
A-

Diyarbakır’da, Dicle Üniversitesinde görevli koruma güvenlik personeli Mehmet Turgut Tayuzak, hayırseverlerin desteğiyle Silvan ilçesinde ihtiyaç sahibi 246 öğrenciye mont ve bot desteğinde bulunuldu.

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde 4 okulla iletişimde olan Tayuzak, okullarda eğitim gören ve ihtiyaç sahibi 246 öğrenci listesini hazırlayarak İyiliğe Koşanlar Platformundan Reyhan Gündüz’e çağrıda bulundu. Gönüllüler Reyhan Gündüz ve Alican Macit, Tayuzak’tan ihtiyaç listesini alarak gerekli mont ve bot desteğini sağladı. Hazırlanan paketler Diyarbakır’a gönderilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Platform gönüllüsü Reyhan Gündüz, “Bizim periyodik olarak yardım gönderdiğimiz ve temasta olduğumuz diğer şehirlerdeki okullara yardımlarımızı ulaştırdık. Kış mevsiminde bot, mont ve kışlık giysi desteği verdiğimiz okullarımıza kırtasiye yardımları da ulaştırdık. Türkiye’nin en batısından, doğusuna kadar ulaşmamızı sağlayan destekçilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.