Dolar 32,5641
Euro 34,7152
Altın 2.488,58
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Az Bulutlu
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 24°C

Hayırsever Kaplan kardeşlerden okul projesine destek

HAYIRSEVER KAPLAN KARDEŞLERDEN OKUL PROJESİNE DESTEK

02/12/2021 12:30
A+
A-

Gaziantep Valiliği tarafından yürütülmekte olan, “100.Yılda 100 Hayırsever” kampanyası destekler çığ gibi büyürken, Özkaplan Halı Yönetim Kurulu Başkanı Zeynal Abidin Kaplan ve Kardeşi Mahmut Kaplan kampanyada yer alarak anneleri merhume Dursun Kaplan adına inşa ettirilecek olan 24 derslikli okul için Gaziantep Valisi Davut Gül ile bir protokol imzaladılar.

“100.Yılda 100 Hayırsever” kampanyasına beklenenin üzerinde ilgi gördüğünü ifade eden Gaziantep Valisi Davut Gül, kampanya da bende varım diyen Özkaplan Halı Yönetim Kurulu Başkanı Zeynal Abidin Kaplan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Kaplan’a teşekkür etti.

“Kalkınmanın temelinde nitelikli eğitim yatar”

Eğitimin ulusal kalkınma için büyük önem taşıdığını ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşabilmenin temelini oluşturduğunu ifade eden Özkaplan Halı Yönetim Kurulu Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, “Bizler dün olduğu gibi bugünde ve yarınlarda da devletimizin, milletimizin yanındayız, emrindeyiz. Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Valimiz Davut Gül öncülüğünde sürdürülen bu kampanyada yer almak elbette yarınlarımızı yaşayacak ve yaşatacak olan yeni neslimizin en iyi şekilde geleceğe hazırlanması için büyük bir önem taşıyor. Bizlerde üzerimize düşenleri yaparak bu kampanada annemiz merhume Dursun Kaplan adına 24 derslikli bir okul inşası için bugün protokolümüzü imzaladık. Devletimize, milletimize ve Gaziantep’e hayırlı olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından okul yapımıyla ilgili protokoller imzalanarak Kaplan Ailesine, Vali Davut Gül tarafından teşekkür belgeleri verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.