Dolar 32,3882
Euro 35,1467
Altın 2.326,10
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Hatayspor-Galatasaray maçının ardından

HATAY (AA) – Süper Lig'in 32. haftasında evinde Galatasaray'ı 3-0 yenen Atakaş Hatayspor'un Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir …

Hatayspor-Galatasaray maçının ardından
REKLAM ALANI
03/04/2021 21:00
A+
A-

HATAY (AA) – Süper Lig'in 32. haftasında evinde Galatasaray'ı 3-0 yenen Atakaş Hatayspor'un Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Savaş, Galatasaray'ın Türkiye'nin en güçlü ve önemli takımlarından biri olduğunu belirtti.

Atakaş Hatayspor'un da Süper Lig'e yeni çıkan bir takım olduğunu hatırlatan Savaş, şöyle devam etti:

“Biz Süper Lig'e alışmaya çalışıyoruz ama şu var ki sahada futbolcular mücadele ediyor ve futbolcuların mücadelesi sonucu bugün 3-0 Atakaş Hatayspor galip geldi. Futbolcularımızı, takımımızı tebrik ediyoruz. Tabi Galatasaray'ın bir kısım futbolcusu eksik, bizde de Boupendza yok, birkaç stoperimiz yok, 2 sol bekimiz yoktu. Her iki takımda da çok eksiklikler var ama sonuç itibarıyla top sahada oynanıyor ve önemli bir galibiyet aldık, takımımızı tebrik ediyoruz.”

Galatasaray'ı da tebrik eden Savaş, “Galatasaray, büyük camia ama tabi Hatay çok önemli bir rakip ve deplasman. Beşiktaş ile burada 2-2 kaldık ama Beşiktaş'ı neredeyse yeniyorduk. Fenerbahçe 2-1 yendi bizi ama Fenerbahçe'yi de neredeyse yeniyorduk, o gün çok şanssızdık. Bugün biraz daha biz şanslıydık ve galip geldik. Bundan sonraki süreç içerisinde amacımız ilk 10'da bitirmek, inşallah o hedefimize ulaşacağız.” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.