Dolar 32,3732
Euro 34,9930
Altın 2.325,61
BİST 9.089,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 22°C

GÜNCELLEME 2 – Batı Karadeniz bağlantı yolunun bir bölümündeki heyelan ve çökme nedeniyle yol çift yönlü trafiğe kapatıldı

DÜZCE (AA) – D-655 Düzce-Zonguldak Batı Karadeniz bağlantı yolunun her iki yönü, yolda meydana gelen heyelan ve buna bağlı çökme nedeniyle …

GÜNCELLEME 2 – Batı Karadeniz bağlantı yolunun bir bölümündeki heyelan ve çökme nedeniyle yol çift yönlü trafiğe kapatıldı
REKLAM ALANI
26/03/2021 19:25
A+
A-

DÜZCE (AA) – D-655 Düzce-Zonguldak Batı Karadeniz bağlantı yolunun her iki yönü, yolda meydana gelen heyelan ve buna bağlı çökme nedeniyle trafiğe kapatıldı.

Düzce Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Batı Karadeniz bağlantı yolunun Düzce istikameti Çiçekpınar köyü mevkisindeki çökme üzerine kara yolunda çalışma başlatıldığı bildirildi.

Çalışma sırasında yolun Düzce istikametinin trafiğe kapatıldığı aktarılan açıklamada, çalışmaların tamamlanmasının ardından yolun kontrollü şekilde ulaşıma açıldığı duyuruldu.

Çiçekpınar Köyü mevkisindeki çökmenin aşırı yağışların ve eriyen kar sularının zemini yumuşatmasına bağlı olarak meydana geldiği öğrenildi.

– Bölgede heyelan nedeniyle yol her iki yönden trafiğe kapatıldı

Valillikten yapılan yeni açıklamada, aynı bölgede bu kez heyelan olduğu ve çöken noktada tekrar bir hasar oluştuğu belirtildi.

Bölgede çalışmaların ivedilikle başladığı fakat yolun hem Zonguldak hem de İstanbul-Ankara yönünün ulaşıma kapatıldığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“D-655 Düzce – Zonguldak Batı Karadeniz bağlantı yolunda heyelan nedeniyle yol çökmesi meydana gelmiştir. Bu sebeple yol her iki yönden trafiğe kapatılmıştır.‬ Zonguldak- Akçakoca'dan İstanbul yönüne gidecek araçların Kocaali Sakarya istikametinden, Ankara yönüne gidecek araçların Ereğli Zonguldak yönünden gitmeleri gerekmektedir.‬ Karayolları tarafından servis yolu yapımı çalışmalarına hemen başlanacaktır.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.