Dolar 32,3171
Euro 35,0910
Altın 2.299,97
BİST 9.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C

GTO başkanlarından bayram kutlaması

GAZİANTEP TİCARET ODASI (GTO) YÖNETİM KURULU BAŞKANI TUNCAY YILDIRIM VE MECLİS BAŞKANI M. HİLMİ TEYMUR, “RAMAZAN BAYRAMI”NI YAZILI BİR MESAJ YAYIMLAYARAK KUTLADI.

GTO başkanlarından bayram kutlaması
REKLAM ALANI
29/04/2022 15:55
A+
A-

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, “Ramazan Bayramı”nı yazılı bir mesaj yayımlayarak kutladı.

Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımlayan GTO başkanları, bayramları bayram yapanın birlik ve beraberlik anlayışı olduğunu, bu özel günlerde mutluluk ve güzelliklerin paylaşıldığını; yardımlaşma ve dayanışmanın öne çıktığını vurguladı.

Ramazan Bayramı’nın huzur ve kardeşliğe vesile olması temennisinde bulunan başkanlar, “Oruç, ibadet, birlik ve beraberlik içerisinde geçirdiğimiz mübarek Ramazan ayının sonunda Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı. Yıldırım ve Teymur’un mesajında, ’’Kavga yerine sarılıp kucaklaşmayı, ayrılık yerine birlik ve beraberliği emreden bir kültürden gelen insanlar olarak biliyoruz ki bayramlar iyiliklerin kötülüğü, barışın savaşı, doğrunun yanlışı, sevginin nefreti yeneceğine olan inancın kutlamasıdır. Yine bayramlar yapılan hataların affedilmesi, kırılan kalplerin onarılması hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda derince düşünmemiz için çok nadide günlerdir. Yardımlaşma ve dayanışma anlayışının getirdiği güç birliğinin ve güzelliğin daima farkında olmalıyız. Toplumları güçlü kılan, fertlerini bir arada tutan bağların sağlamlığıdır. Bağların sağlam olması ise kuşkusuz insanların birbirine karşı hoşgörü içerisinde olması, birbirini sevmekten asla vazgeçmemesidir. En büyük zenginlik sevgidir. Dünyadaki yaşanan tüm sorunlar tüm zorluklar ancak birlik ve beraberlik içerisinde ve sevgiyle kenetlenerek aşılabilir. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu Bayramı da dayanışma ruhumuzu, kardeşlik bağlarımızı pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz. Barışı ne kadar çoğaltabilir ve hayata yayabilirsek, dünya o kadar güzelleşecektir. Tüm insanlığın huzur ve barış içerisinde, sevgiyle yaşadığı bir dünya dileğiyle hemşerilerimizin ve milletimizin Ramazan Bayramı’nı kutlar, hayırlara ve güzelliklere vesile olmasını temenni ederiz’’ denildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.