Dolar 32,3520
Euro 35,1292
Altın 2.301,73
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C

GSO Kurucu Başkanı Sani Konukoğlu’nun vefatının 28’inci yıl dönümü

GSO KURUCU BAŞKANI SANİ KONUKOĞLU’NUN VEFATININ 28’İNCİ YIL DÖNÜMÜ

GSO Kurucu Başkanı Sani Konukoğlu’nun vefatının 28’inci yıl dönümü
REKLAM ALANI
16/01/2022 11:05
A+
A-

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Kurucu Başkanı Sani Konukoğlu’nun vefatının 28’inci yıl dönümü münasebetiyle anma mesajı yayımlayan GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, merhum Sani Konukoğlu’nun girişimciliği, prensipleri ve ülke sanayisine kattığı değerlerle her zaman örnek olmaya devam edeceğini belirtti.

Adnan Ünverdi, Gaziantep’te sanayinin temellerinin yeni atılmaya başladığı bir dönemde merhum Sani Konukoğlu’nun cesaret ve girişimciliği ile ülke sanayisinin gelişmesine büyük katkılarda bulunduğunu kaydetti. Merhum Sani Konukoğlu’nun hem çalışmalarıyla hem de insani yönüyle gönüllere girmeyi başardığını dile getiren Ünverdi, “Gaziantep bugün bir sanayi kenti haline gelmiş ve ülkemizin 5. büyük ihracatçı kenti olmuşsa bunun temelinde, o dönemin tüm zorluklarına karşı merhum Sani Konukoğlu ve sanayici büyüklerimizin verdiği mücadele vardır. Bu vesileyle ebediyete irtihal etmiş tüm sanayicilerimizi saygı ver rahmetle anıyorum” dedi.

Sani Konukoğlu’nun vizyonu ve ileri görüşlülüğünün altını çizen Adnan Ünverdi, “İmkanların kısıtlı, bilgiye ulaşmanın güç ve girişimciliğin zor olduğu 1950’li yıllarda merhum Sani Konukoğlu, şehrimizde el tezgahlarını motorlu tezgaha dönüştürmüş ve bunun gibi birçok yeniliğe öncülük etmiştir. O dönemin koşullarında temelini attığı yatırımlar büyümeye, ülkemizin kalkınmasında önemli rol üstlenmeye ve insanımıza hizmet etmeye devam etmektedir. Merhum Sani Konukoğlu, sanayiciliği, hayırseverliği, eğitim ve sağlık alanında atmış olduğu adımlar ile herkesin takdirini toplamıştır. Sosyal hizmetleri nedeni ile Devlet Üstün Hizmet Madalyası’na layık görülmüştür. Bizler de kendilerinin yolunda yürümeye, en büyük miraslarından olan yenilikçi bakış açısı ile şehrimiz ve ülke sanayimizi her alanda ileri taşımaya, insan odaklı çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygularla, Gaziantep Sanayi Odamızın kurulmasına öncülük eden, odamızın kurucu başkanı ve ilk yönetim kurulu başkanlığı görevini yapan merhum Sani Konukoğlu’nu aramızdan ayrılışının 28’inci yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.