Dolar 32,5309
Euro 34,9239
Altın 2.438,07
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 25°C
Az Bulutlu
Ankara
25°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 20°C

Gölbaşı Belediyesinde Ücretsiz Kurslar Devam Ediyor…

Gölbaşı Belediyesinde Ücretsiz Kurslar Devam Ediyor…
19/12/2022 00:07
A+
A-

Sosyal belediyecilikte sınır tanımayan Gölbaşı Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların sosyal, kültürel ihtiyaçlarını karşıladığı; hobiden meslek edindirmeye, kişisel gelişimden güzel sanatlara, müzikten dramaya, yabancı dilden pilates vb. spor dallarına uzanan 25’ten fazla kursu Kızılcaşar ve Zübeyde Hanım Kültür Merkezlerinde her yaştan ilçe sakinine ücretsiz olarak sağlıyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in eşi Yeşim Şimşek, Gölbaşılı kadınlara gelir kapısı da olan Kadın Üretim Kooperatiflerini ve Kültür Merkezlerinde ücretsiz olarak verilen çocuklar için İngilizce, yetişkinler için sanat, yemek, spor, hobi dalları başta olmak üzere birçok dalda kurs gören kursiyerleri ziyaret ederek sohbet etti. Kursiyerler tarafından memnuniyetle karşılanan ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Kursiyerlerimiz boş zamanlarını daha güzel ve verimli bir şekilde değerlendirirken, katılım belgelerine de sahip olabiliyorlar. İyi bir fırsat sunan kurslarımız devam ediyor, herkesin katılımını bekliyoruz.” açıklamasında bulundu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.