Dolar 32,3578
Euro 35,0024
Altın 2.326,06
BİST 9.124,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 22°C

Geylani Mahallesine yapılan dev tesiste sona doğru

SOSYAL TESİS AĞINI HIZLA GENİŞLETEN ŞAHİNBEY BELEDİYESİ, GEYLANİ MAHALLESİ’NE YAPTIĞI TESİSİN ÇALIŞMALARINI TÜM HIZIYLA SÜRDÜRÜYOR.

19/06/2022 14:40
A+
A-

Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Geylani Mahallesi’ne yapımı süren sosyal tesiste tesisi hızla yükseliyor.

Şahinbey Belediyesi tarafından Geylani Mahallesi’nde yapımı süren dev sosyal tesiste sona geliniyor. Yaklaşık 11 bin metrekarelik alanda inşasi süren tesiste pazar yeri, ticari alanlar, spor salonlaru, mi,llet kıraathanesi düğün salonu ve zabıta birimi için yerde olacak. Sosyal tesis ile ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Geylani Mahallesi’ne yapılan tesisin pazar alanı ve gençlik merkezi olarak kullanılabileceğini ifade etti. 10 bin 831 metrekarelik inşaat alanı üzerine yapılacak olan tesis; bodrum, zemin, zemin ara, birinci ve ikinci katlardan oluşacak. Çok amaçlı tesiste pazar yeri, ticari alanlar, kadın erkek spor salonu, millet kıraathanesi, büyük ölçekli düğün salonu ve zabıta birimi için yer bulunacak’’ dedi.

’’En kısa sürede tamamlanacak’’

Başkan Tahmazoğlu Geylani Mahallesi’ne modern bir tesis inşa edildiğini belirterek, “Şahinbey Belediyesi olarak hem şehir merkezinde hem de mahalle olan köylerimizde sosyal tesis çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak önceliğimiz vatandaşımızın rahatlığı ve ihtiyaçlarının karşılanması. Geylani Mahallesi’ne pazar yeri ve gençlik merkezi olarak kullanılabilecek çok amaçlı bir tesis inşa ediyoruz. Tesisimizi en kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Bu anlamda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Tesisimizin şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.