Dolar 32,3755
Euro 34,9680
Altın 2.325,67
BİST 9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 22°C

Gençlerbirliği’nin stoperi Arda Kızıldağ: “Elimizden geleni yapıp ligde kalacağız”

ANKARA (AA) – HALİL İBRAHİM AVŞAR – Süper Lig'de son iki maçından galibiyetle ayrılan Gençlerbirliği'nin savunma oyuncusu Arda Kızıldağ …

Gençlerbirliği’nin stoperi Arda Kızıldağ: “Elimizden geleni yapıp ligde kalacağız”
REKLAM ALANI
01/04/2021 08:42
A+
A-

ANKARA (AA) – HALİL İBRAHİM AVŞAR – Süper Lig'de son iki maçından galibiyetle ayrılan Gençlerbirliği'nin savunma oyuncusu Arda Kızıldağ, “Aytemiz Alanyaspor maçını da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz.” dedi.

Teknik direktör Özcan Bizati yönetiminde Fenerbahçe ve Kasımpaşa'yı 2-1 yenerek çıkışa geçen başkent ekibi, 32. hafta mücadelesinde 4 Nisan Pazar günü Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacak.

Ligde 27 puanla 20. sırada yer alan kırmızı-siyahlılar, Aytemiz Alanyaspor'u da mağlup ederek çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

Başkent ekibinin stoperi Arda Kızıldağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ve Kasımpaşa galibiyetleriyle moral bulduklarını belirtti.

Milli maç arasında iyi çalıştıklarını vurgulayan Arda, “İki haftadır kazanıyoruz. İki haftadır harika top oynuyoruz. Takım halinde iyi savunma yapıp iyi hücumlara çıkıp istediğimiz skorları alıyoruz. Aytemiz Alanyaspor maçını da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Gençlerbirliği'nin altyapısından yetişen 22 yaşındaki savunma oyuncusu, ligde kalacaklarına inandıklarını dile getirdi.

Küme düşme hattından bir an önce çıkmak istediklerini söyleyen Arda, “Hocamız çok değerli bir insan. Bize doğruları göstermeye çalışıyor. Toplantıda ve sahada neler yapmamız gerektiğini söylüyor. Takımın morali de çok iyi. Şu an her şey yolunda, keyfimiz yerinde. İki haftadır kazanıyoruz. Hepimiz birbirimize güveniyoruz, takımımızın ligde kalacağına eminiz. Elimizden geleni yapıp ligde kalacağız.” ifadelerini kullandı.

– Hedefi milli formayı giymek

Bu sezon gösterdiği performansla dikkati çeken 22 yaşındaki stoper, “Öncelikle takımı düşünüyorum. Takım iyi olunca ben de iyi oluyorum. Şu an sadece Gençlerbirliği'ni düşünüyorum.” diye konuştu.

Arda, kariyer hedefiyle ilgili “Milli takım hedefim var. İnşallah, A Milli Takım'a uzun süre ben de destek vermek istiyorum. Çok iyi bir takımımız var. Katkı vereceğimi biliyorum, inşallah bir gün olacak.” şeklinde görüş belirtti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.