Dolar 32,5569
Euro 35,0018
Altın 2.428,25
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 24°C
Az Bulutlu
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 23°C

Genç”Aziz şehrin insanına hizmet etmek şereftir”

Genç”Aziz şehrin insanına hizmet etmek şereftir”
03/02/2023 14:41
A+
A-

MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Yunus Genç gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Elazığ’ın sevilen ve tanınan yüzü iş insanı Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Yunus Genç”Elazığlıların da Yunus’u olmak için bu yola talip oldum. Biz milletin vekili olmak için bu yola çıktım. Memleketin yararına olan her projeye sadece elimizi değil gövdemizi de altına koyacağız.Aziz şehrimizi temsil etmek çok önemli ve kutsal bir görevdir”dedi.

Elazığ’ın hizmet sorunu degil birlik ve bütünlük sorunu olduğuna dikkat çeken
Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Yunus Genç”Elazığ’ın en önemli sorunu temsiliyetten başlayıp, birlik ve bütünlük sorunu. Sivil toplum kuruluşları, siyasiler, mevcut tüm birimlerin tek mekanizma etrafında birleşip sorunu temsil noktasına hep bir ağızdan götürememeleridir. Tek sorun bu, yoksa Elazığ’da bu işi çok doğru yapan arkadaşlarımız var. Tek sıkıntı birleştirici bütünleştirici bir insanın olması. O işe de biz talibiz, o işi yapmak da bize nasip olacak”dedi.

“Biz Milletin Vekili Olacağız”

Seçildiği takdirde şahısların değil milleti olacağını ifade eden Genç”
Davamız çocukluk aşkımız MHP olduğu için, davamıza hizmet sevdamız olduğu için ve Elazığlıların da Yunus’u olmak için bu yola talip oldum. Memleketin yararına olan her projeye sadece elimizi değil gövdemizi de altına koyacağız.Aziz şehrimizi temsil etmek çok önemli ve kutsal bir görevdir. Aziz şehre ve insanına hizmet etmek bize nasip olursa şahısların değil, milletin vekili olacağını söyledi. İlimizin ve hemşehrimizin geleceği için canla başla çalışacağım. Memleketin yararına olan projeleri desteklemek ve duyurmak için yapılacak her güzel hizmetinde takipçisi olacağım”diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.