Dolar 32,5683
Euro 34,8883
Altın 2.435,69
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 26°C
Az Bulutlu
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 24°C

Genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Hasan Doğru kıydı

GENÇ ÇİFTİN NİKAHINI BELEDİYE BAŞKANI HASAN DOĞRU KIYDI

23/03/2022 16:20
A+
A-

Gaziantep’in Araban ilçesinde, tanınmış ve sevilen ailelerinden Altun ve Ekinci ailelerinin evlatları Zeynep ile Hasan, düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi. Genç çiftin nikah akdini gerçekleştiren Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Araban ilçesinde yaşayan Yüksel ile İbrahim Altun’un kızı Zeynep ile İsviçre’de yaşayan Hatice ile Garip Ekinci’nin oğlu Hasan düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi. Araban Kaymakamlığı Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilen törene Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, STK Temsilcileri ve ilçenin önde gelen isimleri ile Altun ve Ekinci ailelerinin yakınları, akrabaları, dostları ve arkadaşları katıldı.

Evlilikte esas olanın saygı ve sevgi olduğuna dikkat çeken Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru nikah akdinden sonra geç çifte yaptığı konuşmada, ’’Özellikle sizleri ve ailelerinizi ve tebrik ediyorum. Evliliğiniz daim olsun. Sürdürülebilir bir evlilik, karşılıklı sevgi saygı ve hoşgörüyle iyi gününüzde kötü gününüzde her zaman birbirinize destek olun, evliliğinizdeki bu dayanışma bu mutluluk çocuklarınız için de temel oluşturacaktır. Sizlere ömür boyu mutluluklar diliyorum rabbim sizlere hayırlı evlatlar nasip eylesin” dedi.

Evlilik cüzdanını gelin ve damada teslim eden Belediye Başkanı Hasan Doğru’ya genç çift ile Altun ve Ekinci ailesi teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.