Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Az Bulutlu
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 28°C
Çar 24°C

Gaziantep’te çorba çeşmesi sayısını arttırıyor

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, 26 NOKTADAN SÜRDÜRDÜĞÜ SABAH ÇORBA İKRAMI HİZMETİ SÜRÜYOR. BÜYÜKŞEHİR YENİ KURACAĞI 15 NOKTA İLE GÜNLÜK İKRAM KAPASİTESİNİ 22 BİN KİŞİYE ÇIKARACAK.

23/02/2022 15:45
A+
A-

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin, 26 noktadan sürdürdüğü sabah çorba ikramı hizmeti sürüyor. Büyükşehir yeni kuracağı 15 nokta ile günlük ikram kapasitesini 22 bin kişiye çıkaracak.

7 gün 24 saat aralıksız hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, her gün 06.00-09.00 saatlerinde hastaneler, üniversiteler ve işçi servislerinin yoğun olduğu bölgelerde çorba ikram çeşmelerinde sıcak çorba ve ekmek ikram ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Eğitim ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından sürdürülen hizmet, gelen talepler doğrultusunda arttırılarak 15 yeni çorba ikram çeşmesini daha hizmete eklenecek. Böylece sayı 41’e çıkarılacak. Günlük hizmet verilen vatandaş sayısı ise yaklaşık 22 bin olacak. Şu anda 26 noktada bulunan çorba ikram çeşmeleri, üniversite öğrencileri, hasta yakınları, erken saatlerde iş başı yapan çalışanlar başta olmak üzere tüm vatandaşlara hizmet veriyor. Konu hakkında açıklamada bulunan Kadın Aile Eğitim ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Abdullah Aksoy, günlük çorba ikramı hizmetinin aksatılmadan yürütüldüğünü belirterek, “Hijyenik ortamda ustalarımızın lezzetleri ellerinde pişiriliyor. 26 noktada hizmet veriyoruz 15 noktaya daha çorba çeşmesi koyacağız. Gaziantepli hemşerilerimize hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Gaziantep bilindiği üzere sanayi ve işçi şehri. Günün erken saatlerinde iş yerlerine giden işçilerimiz sabahları çorbalarını içip işe gidiyor. Öğrencilerimizde sabahları bu noktalardan çorbalarını alıyorlar. Hastanelerde de bu hizmeti yürütüyoruz. Kendi vatandaşımıza yaptığımız bu hizmeti doğru bir hizmet olarak görüyoruz. Bütün Gaziantepli hemşerilerimize afiyet olsun” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.