Dolar 32,3676
Euro 34,9560
Altın 2.325,34
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 21°C

Gaziantep’te belediye işçilerine bayram müjdesi

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDE ÇALIŞAN ŞİRKET PERSONELLERİNE BAYRAMDA VERİLEN İKRAMİYE BRÜT 1500 TL’DEN 3 BİN TL’YE ÇIKARILDI. ÇALIŞANLARA MÜJDEYİ BELEDİYE BAŞKANI FATMA ŞAHİN VERDİ.

Gaziantep’te belediye işçilerine bayram müjdesi
MOBİL REKLAM ALANI
05/07/2022 10:25
A+
A-

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinde çalışan şirket personeline bayramda verilen ikramiye brüt bin 500 TL’den 3 bin TL’ye çıkarıldı. Çalışanlara müjdeyi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin verdi.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan GAZİAĞAÇ, GAZİBEL, GAZİKÜLTÜR ve GAZİ Danışmanlık şirketlerine bağlı çalışanlar için HAK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikası Gaziantep Şubesi ile yapılan görüşmeler sonucunda bin 500 TL’lik bayram ikramiyesi 3 bin TL’ye çıkarıldı. Çalışanlara müjdeyi veren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kurumun her kademedeki çalışanıyla çok özel ve güzel bir aile olduğunu belirterek, “Elimizde yetişmiş insan gücü, beşeri sermayemiz var. Bu aile uluslararası alanda projeler üretiyor. Bunu üreten her bir kardeşimize müteşekkiriz. Çok zor bir dönemden geçiyoruz. Bu zor dönemde bir ve beraber olmak, yaraya merhem olmak, herkesin derdiyle dertlenmek hepimizin görevi. Kendi çalışma arkadaşlarımız canımız ciğerimiz. Yapılan toplantılarda, önümüzdeki bayram da ağız tadıyla yaşamak için aile ekonomisi önemli olduğunu gördük. Çalışan arkadaşlar kurban alacaklar. Geçen yıl bunu bin 500 lira olarak kabul ettik ama şimdi yaptığımız değerlendirmede bunu 3 bine çıkarmayı, yüzde yüz artış yapmayı uygun gördük. İstiyoruz ki; herkes çoluğu çocuğuyla kurbanını kessin, evinde bayram tadını çıkarsın. Şehirde, ülkede, dünyada bu aileye bir güven var. Bu bir başkanın tek başına yapacağı bir iş değil” dedi.

Bir müjde de maaşlar için

Şahin, asgari ücrette yapılan ara zam sonrası şirket personeli için yeni bir düzenleme yapılacağını da müjdeleyerek, düzenlemenin bayram sonrasında açıklanacağını kaydetti.

Hizmet-İş Sendikası Gaziantep İl Başkanı Halil İbrahim Tanrıöver ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a asgari ücrette ara zam yaparak gerçekleştirdiği iyileştirme için teşekkür ederek, “Cumhurbaşkanımızın yaptığı zam sonrası üyelerimizi temsilen onların talepleriyle alakalı başkanımızla görüştük. Göreve geldiği günden bu yana işçilerimizin ve üyelerimizin yanında nasıl olduysa yine yanında olacağını bir kez daha kanıtladı” dedi.

MOBİL REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.