Dolar 32,3759
Euro 35,0031
Altın 2.326,03
BİST 9.097,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 22°C

Gaziantep Basketbol sağlık kontrolünden geçti

GAZİANTEP BASKETBOL TAKIMI, YENİ SEZON KAMP HAZIRLIKLARI ÖNCESİNDE MEDİCAL POİNT GAZİANTEP HASTANESİ’NDE SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ.

14/08/2022 14:25
A+
A-

Off çeyrek finalde elenen Gaziantep Basketbol Takımı, yeni sezon kamp hazırlıkları öncesinde Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

ING Basketbol Süper Ligi’nin iddialı takımlarından biri olan Gaziantep Basketbol Takımı, 2022-2023 sezonu öncesi sağlık kontrolünden geçti. Kırmızı-siyahlıların sağlık kontrolleri kulübün sağlık sponsoru olan Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde yapıldı. Yeni transferlerin de yer aldığı sağlık kontrolüne A Takımdan 13 basketbolcu katıldı.

Detaylı kan tetkikleri yapılan sporcular, iç hastalıkları ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolü, PCR, antijen, EKG ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı.

“Sporcular çok iyi durumda”

3 sporcunun uçak biletindeki aksaklık nedeniyle sağlık kontrolüne katılamadığını aktaran Takım Menajeri Öner Duruk, A takımdan 13 sporcunun kontrolden geçtiğini söyledi. Takımın 21 Ağustos’ta Bolu’ya gideceğini paylaşan Menajer Duruk, “Bolu’da yeni sezon kamp hazırlıklarına başlayacağız. Sporcular sağlık yönünden gayet iyi durumdalar. Takımda pozitif bir ortam var. Umarım sağlıklı ve huzurlu bir şekilde bu sezonu tamamlarız. Sporcuların kontrollerinden herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Hepsi çok iyi durumda. Medical Point Gaziantep Hastanesi ekibine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Kontroller iyi geçti”

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Erhan Yazıcı ise Medical Point ailesi olarak bugün Gaziantep Basketbol takımını ağırladıklarını söyledi. Takımın sağlık sponsoru olduklarını aktaran Dr. Yazıcı, “Basketbolcuların kalp muayenelerini yaptık. Kontroller gayet iyi geçti. Hepsinin sağlığı yerinde. Sağlıklı ve sakatlıksız bir sezon geçirmelerini diliyoruz” dedi.

Basketbol takımının sağlık kontrolünün başarıyla gerçekleştiğini aktaran İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Çakır da sporcuların PCR, kan tahlilleri, antijen ve antikor gibi testlerden geçtiğini belirterek, yeni sezonda takıma başarılar diledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.