Dolar 32,5149
Euro 34,7866
Altın 2.418,99
BİST 9.670,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 27°C
Az Bulutlu
Ankara
27°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 23°C

GAÜN’de “Ortopedik Onkoloji” toplantısı düzenlendi

GAÜN’DE “ORTOPEDİK ONKOLOJİ” TOPLANTISI DÜZENLENDİ

29/12/2021 09:45
A+
A-

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’nın ve Türk Ortopedi Travmatoloji Birliği Derneği’ne (TOTBİD) bağlı Kemik ve Yumuşak Doku Tümörleri Şubesi’nin işbirliğinde, GAÜN Hastanesi ev sahipliğinde “Ortopedik Onkoloji” konulu bölgesel eğitim toplantısı düzenlendi.

GAÜN Hastanesi oditoryumunda gerçekleştirilen toplantıda iyi huylu yumuşak doku tümörleri ve kötü huylu yumuşak doku tümörlerinin multidisipliner olgu tartışmasıyla ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Balat katılımcılara teşekkürlerini sunarak GAÜN Tıp Fakültesi ve Gaziantep ilinin kültürü hakkında bilgiler verdi.

GAÜN Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Savaş Güner ve TOTBİD Kemik ve Yumuşak Doku Tümör Şubesi Başkanı Prof. Dr. Bülent Erol’un oturum başkanlığını yaptığı toplantı ile ilgili Prof. Dr. Savaş Güner “Kemik ve yumuşak doku tümörleri görülme sıklığı son yıllarda giderek artmaktadır. Bu nedenle bu alanda temel bilgi pekiştirilmesi amaçlı ‘Ortopedik Onkoloji’ toplantısı düzenledik. Bu yıl 16’ncısı düzenlenen toplantıda alanında deneyimli konuşmacıların bilgi ve birikimlerinden faydalandık. Toplantının oldukça verimli geçtiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Ortopedik onkoloji toplantısına Gaziantep ve çevre illerden; ortopedi ve travmatoloji, patoloji, radyoloji, onkoloji bölümlerinde görev yapan 100’ü aşkın uzman hekim katılım sağladı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.