Dolar 32,3271
Euro 35,0620
Altın 2.297,63
BİST 9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Az Bulutlu
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 25°C

GAÜN ile Kızılay arasında önemli protokol

GAÜN İLE KIZILAY ARASINDA ÖNEMLİ PROTOKOL

04/08/2022 19:00
A+
A-

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ve Türk Kızılay Derneği arasında işbirliği protokolü imzalandı. Bu çerçevede Gaziantep Üniversitesi yerleşkesinde oluşturulacak yerde hizmet verecek Kızılay Sevgi Mağazası, İlk Yardım Eğitim Merkezi ve Gençlik Merkezi hizmet verecek.

GAÜN Rektörlük Senato toplantı salonunda gerçekleştirilen törende açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın, Kızılay ile işbirliği projelerinin devam edeceğini belirterek, bu işbirliği çerçevesinde öğrenciler ile Kızılay’ı buluşturmak istediklerini söyledi. Prof. Dr. Özaydın konuşmasının davamın da, “Kızılay, ülkemizin önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Yapılan işbirliği protokolüyle Kızılay’dan hem ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak hem de Kızılay ile daha yakın temas içerisinde olmasını sağlamak istiyoruz” diyerek, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin Kızılay aracılığıyla topluma daha faydalı bireyler olması için çalışmalara hız verileceğini söyledi.

İmzalanan protokol hakkında bilgi veren Kızılay Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, Gaziantep Üniversitesinde eğitim gören öğrencilerin ücretsiz kıyafet temin edebileceğini, gençlerin eğitim ve öğretim amaçlı fikir alış-verişi yapabileceği ve ilk yardımla tanışabileceği bir alanın oluşturulacağını söyleyerek Kızılay faaliyetleri çerçevesinde bizlere bu imkanı sağlayan Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın’ a teşekkür ederek, kısa zamanda faaliyetlerine başlayacaklarını belirtti.

Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın ve Kızılay Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik tarafından imzalanan protokol töreninde, GAÜN Genel Sekreteri Dr. Muhammet Musa Budak ve dernek yöneticileri de hazır bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.