Dolar 32,3119
Euro 35,0521
Altın 2.277,29
BİST 8.991,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Az Bulutlu
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 25°C

GAÜN Hastanesi Başhekimliğine Prof. Dr. Hakan Eren atandı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ (GAÜN) ŞAHİNBEY ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ GÖREVİNE ATANAN PROF. DR. HAKAN EREN, REKTÖR PROF. DR. ARİF ÖZAYDIN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

GAÜN Hastanesi Başhekimliğine Prof. Dr. Hakan Eren atandı
REKLAM ALANI
01/08/2022 15:25
A+
A-

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Prof. Dr. Hakan Eren, Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın’ı makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Belgin Alaşehirli’nin Başhekimlik görevinden istifa etmesi üzerine başhekimliğe Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği görevine Prof. Dr. Hakan Eren atandı. Yeni görevine başlayan Başhekim Prof. Dr. Hakan Eren, Rektör Arif Özaydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başhekim Eren’e Başhekim yardımcıları Doç. Dr. Mehmet Sait Menzilcioğlu ve Doç. Dr. Mehmet Karadağ da eşlik etti.

“Hizmeti en üst seviyeye taşıyacağız”

Bölgenin en büyük hastanesi olan GAÜN Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ndeki sağlık hizmetini üst seviyelere taşıyacaklarını belirten Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın, sağlık alanında yeni projelerle halka en iyi şekilde hizmet edeceklerini vurgulayarak, başhekimlik görevine yeni başlayan Başhekim Prof. Dr. Prof. Dr. Hakan Eren’e görevinde başarılar diledi.

“En iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz”

GAÜN Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Prof. Dr. Prof. Dr. Hakan Eren ise bu önemli görevi ekibiyle birlikte layıkıyla yerine getirmek için var güçleriyle çalışacaklarının altını çizdi. Prof. Dr. Eren, “Bölgenin en büyük hastanesi olmamız nedeniyle beklentiler çok yüksek. Halkın bu beklentileri yönünde hizmetleri ilerletip en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Yeni ekibimizle elimizden gelen her şeyi en iyi şekilde yapma gayreti içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.