Dolar 32,3271
Euro 35,0710
Altın 2.294,30
BİST 8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 25°C

GAP Gazeteciler Birliği’nden İHA’ya ödül

GAP GAZETECİLER BİRLİĞİ TARAFINDAN MALATYA’DA DÜZENLENEN 15’İNCİ ULUSLARARASI GAP OSCAR ÖDÜL TÖRENİ SAHİPLERİNİ BULDU. PROGRAMDA ‘EN İYİ MUHABİR’ ÖDÜLÜ ŞANLIURFA MUHABİRİ ŞİNASİ İNAN’A VERİLDİ.

14/05/2022 20:15
A+
A-

GAP Gazeteciler Birliği tarafından Malatya’da düzenlenen 15. Uluslararası GAP Oscar ödül töreni sahiplerini buldu. Programda İhlas Haber Ajansı’nın Şanlıurfa Muhabiri Şinasi İnan, ‘En iyi muhabir’ ödülüne layık görüldü.

GAP Gazeteciler Birliği tarafından geleneksel olarak düzenlenen Oscar ödüllerine bu yıl Malatya ev sahipliği yaptı. Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayında gerçekleşen 15. Uluslararası GAP Oscar ödül töreni ise siyasetten, sanata, medyadan, kültür sanata birçok ismi bir araya getirdi.

Törende ‘En başarılı devlet adamı’ ödülüne layık görülen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, programa mesaj yollarken Tatar adına ödülü KKTC Gaziantep Başkonsolosu Fahri Yönlüer aldı.

Programda ayrıca Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu’ya, Kırgızistan’ın Ankara Büyükelçisi Kubanıçbek Ömüraliyev’e, Irak Bölgesel Yönetimi Etnik ve Dini Oluşumlar Sorumlu Devlet Bakanı Aydın Maruf’a, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’a, Hakkari Valisi İdris Akbıyık’a, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a ve Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’e de ödül verildi.

GAP Gazeteciler Birliği tarafından “En başarılı muhabir’ dalında ise İhlas Haber Ajansı’nın Şanlıurfa Muhabiri Şinasi İnan’a ödül verildi. İnan’a ödülünü ise Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Noğay takdim etti. Programda ayrıca ünlü sinema sanatçısı Erkan Petekkaya ile ses sanatçıları Kahtalı Mıçı’ya da ödül takdim edildi.

Programda konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’nın Anadolu’nun Türkleşmesinde büyük rolü olduğunu belirterek kendisine en başarılı belediye başkanı ödülünü layık gören GAP Gazetecilerine teşekkür etti.

Ödül töreninde ‘En başarılı bürokrat’ ödülüne layık görülen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ise konuşmasında “Malum etrafımızda ve içimizde bir takı şeyler oluyor. Ama kime ne yaparsa yapsın ellerinden gelenleri artlarına koymasınlar. Allah’ın izniyle tam bağımsız, her alanda güçlü bir Türkiye ile hem bölgemizde hem dünyadaki bütün küresel oyunları Uzun Adam’la birlikte bozacağız” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.