Dolar 32,5006
Euro 34,8021
Altın 2.485,90
BİST 9.539,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 17°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Festivale katılanların kan şekerini ölçtüler

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SAĞLIK HİZMETLERİ VE ENGELLİLER DAİRE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENEN SAĞLIKLI YAŞAM FESTİVALİ’NDE STANT AÇAN ÖZEL MMT AMERİKAN HASTANESİ’NİN SAĞLIK ÇALIŞANLARI, ZİYARETÇİLERİN KAN ŞEKERİNİ VE TANSİYONUNU ÖLÇTÜ.

09/06/2022 15:10
A+
A-

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri ve Engelliler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Sağlıklı Yaşam Festivali’nde stant açan Özel MMT Amerikan Hastanesi’nin sağlık çalışanları, ziyaretçilerin kan şekerini ve tansiyonunu ölçtü.

Her yıl farklı bir sağlık temasıyla Gazi şehirlilerin yaşamına dokunacak festivalin ilk teması “Obezite” oldu. Festival Park’ta gerçekleştirilen etkinlikte Gaziantep Özel MMT Amerikan Hastanesi de stant açtı. Stant da modern dünyanın en sık rastlanılan hastalığı obezite için ziyaretçilere bilgi verilirken, kan şekeri ölçümü ve tansiyon ölçümü de yapıldı. Özel MMT Amerikan Hastanesi’nin açmış olduğu standa protokol üyeleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sağlıklı yaşamla ilgili konuların tüm detaylarıyla ele alındığı festivalde Özel MMT Amerikan Hastanesi Obezite ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Anıl Özmutlu, obezite ameliyatının kesin çözüm olup olmadığı, ameliyat sonrasında yeniden kilo alınıp alınmadığı, bu tip hastalara ne gibi uygulamalar yapıldığı konusunda katılımcılara bilgiler verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.