Dolar 32,3652
Euro 34,9704
Altın 2.323,66
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 21°C

Fadıloğlu’ndan 14 Mart Tıp Bayramı kutlama mesajı

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI RIDVAN FADILOĞLU, 14 MART TIP BAYRAMI DOLAYISIYLA KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI.

Fadıloğlu’ndan 14 Mart Tıp Bayramı kutlama mesajı
REKLAM ALANI
13/03/2022 14:45
A+
A-

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Tüm sağlık çalışanlarına ülkemiz adına müteşekkiriz. Büyük bir özveriyle çalışan ve insanlık adına büyük bir hizmet sunan sağlık çalışanlarımızın her zaman yanlarındayız” ifadesine yer verdi.

İnsanların hayatlarının en kritik zamanlarında ve acil durumlarda canlarını hiç düşünmeden emanet ettikleri, toplum sağlığının korunması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan sağlık çalışanlarının gayretlerinin her türlü takdirin üstünde olduğunu ifade eden Fadıloğlu, “İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve toplumun önemli hedeflerinden biridir. Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” sözüyle Mustafa Kemal Atatürk’ün güven ve takdirini kazanmış değerli hekimlerimiz ve her düzeydeki sağlık çalışanlarımızın, en temel insan hakkı olan yaşama hakkının korunmasında ve bu hakkın kullanılmasında gösterdikleri titiz ve insanüstü gayretleri her türlü övgünün üzerindedir” ifadelerini kullandı.

Bu ülke insanının sağlığı için her koşulda ve şartta fedakarca çalışmalarının paha biçilemez kıymetini çok iyi bildiklerini aktaran Fadıloğlu, “Bu vesileyle görevi başında şehit düşen ve ebediyete irtihal eden sağlık çalışanlarını rahmetle anıyorum. İnsan sağlığı için gecesini gündüzüne katan, salgınla mücadelede emekleri ile fark oluşturan, sağlığımız için sevdiklerinden ayrı kalan tüm sağlık emekçilerimizin, 14 Mart Tıp Bayramı’nı yürekten kutluyorum. İyi ki varsınız. Sizler için ne yapsak azdır” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.