Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 28°C

Fadıloğlu, yetimler ve anneleriyle iftarda buluştu

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI RIDVAN FADILOĞLU, YETİM ÇOCUKLAR VE ANNELERİYLE İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ. BAŞKAN FADILOĞLU, “ÇOK GÜZEL PROJELER HAYATA GEÇİRDİK AMA BENİM İÇİN EN ÖNEMLİ PROJE, YETİM KOORDİNASYON MERKEZİMİZ PROJESİDİR” DEDİ.

17/04/2022 10:55
A+
A-

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yetim çocuklar ve anneleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Fadıloğlu, “Çok güzel projeler hayata geçirdik ama benim için en önemli proje, Yetim Koordinasyon Merkezimiz projesidir” dedi.

Şehitkamil Belediyesi tarafından uygulanan Merhamet Eli projesinden yararlanan yetimleri ve annelerini, Dülük Tabiat Parkı içerisindeki Göl Kafe Restoran’da misafir etti. İftara katılan tüm yetim çocuklar ve anneleriyle yakından ilgilenen Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, uzun süreli sohbetler gerçekleştirdi. Dünya Yetimler Günü dolayısıyla organize edilen iftar yemeğine Başkan Yardımcısı Fatih Ermeydan da katıldı.

“Biz büyük bir aileyiz”

Programdaki konuşan Başkan Fadıloğlu, “Allah; kısmet etti, Belediye Başkanı adayı olduk. Halkımızın sayesinde Belediye Başkanı seçildik. Belediye Başkanı olduktan sonra babam, beni yanına çağırdı. Babam, “Oğlum, Allah sana millete hizmet etme imkanı verdi. Bu imkanı değerlendirerek ahiretini sağlama alman gerek. Sana, şu planlamayı yap, şunu şöyle ya da bunu böyle yap demeyeceğim. Sana bir tek şey söyleyeceğim. Allah rızası için göreve başladığın andan itibaren yetimi gözet, kolla. Başka hiçbir şey talep etmiyorum senden” dedi. Bu cümle kafama nakşetti. Göreve başladık, arkadaşlarımızla birlikte değişik projeleri hayata geçirdik. Çok güzel projeler hayata geçirdik ama benim için en önemli proje, Yetim Koordinasyon Merkezimiz projesidir. Merkezimizdeki hanım kardeşlerimizin verdiği emekle sizlerle tanışmış olmak, benim için çok önemliydi. Bugün; biz, büyük bir aileyiz. Ailemizi günden güne genişletmek, yavrularımızın yetiştiğini görüp onların vatana, millete hayırlı evlatlar olmasına katkı koyma noktasında bizim de bir parça tuzumuz olursa ne mutlu bizlere. Bizim yapmış olduğumuz iş, milletimizin emanetini yönetmek. Milletimizin kaynağını, öncelikler sırasına göre yapacağımız planlamalarla daha yaşanabilir bir Şehitkamil, Gaziantep ve Türkiye inşa etmek için çalışıyoruz. Bu amacımızı bir başımıza gerçekleştirmemiz mümkün değil. Bu iş ekip işi. Sizlerle birlikte el ele, gönül gönüle vererek geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın standartlarını yukarılara çıkarmak bizim boynumuzun borcu. Allah, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Allah, vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi, arkamızdan hayır dualar edilmesini nasip etsin” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.