Dolar 32,3218
Euro 35,0717
Altın 2.279,78
BİST 9.017,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Az Bulutlu
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 25°C

Fadıloğlu önce veli toplantısına katıldı, sonra evde ziyaret etti

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI RIDVAN FADILOĞLU, DAHA ÖNCE OKULDA ZİYARET EDEREK VELİ TOPLANTISINA KATILDIĞI RABİA ALTIPARMAK’I VERDİĞİ SÖZ ÜZERİNE İFTAR ÖNCESİ EVİNDE ZİYARET ETTİ.

06/04/2022 14:30
A+
A-

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, daha önce okulda ziyaret ederek veli toplantısına katıldığı Rabia Altıparmak’ı verdiği söz üzerine iftar öncesi evinde ziyaret etti.

Ramazan ayı dolayısıyla iftar öncesi aile ziyaretleri gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 4 ailenin evine konuk oldu. Aile üyelerinin sorunlarını dinleyen Başkan Fadıloğlu, sorunların çözüme kavuşturulması adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini vurguladı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ilk ziyaretini 5 çocuk babası Rasim Sert’in evine yaptı. Başkan Fadıloğlu, daha sonra 3 çocuk babası Abdülkadir Çakaloğlu’nu evinde ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu, sonraki ziyaretini ise 2 çocuk annesi Fatma Altıparmak’ın evine, son ziyaretini de 2 çocuk annesi Ezgi Gür’ün evine yaptı. Ailelerin çocuklarıyla yakından ilgilenen ve onlara çeşitli hediyeler armağan eden Başkan Fadıloğlu, aile ziyaretlerinin devam edeceğini kaydetti.

“Onlar okuyacaklar, iyi insan olacaklar”

Önceki hafta yetim Rabia Altıparmak’ın okuldaki veli toplantısına katılan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Rabia tarafından evine davet edilmişti. Rabia’ya verdiği sözü tutan ve kendisini evinde ailesiyle birlikte ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, “Bugün, Ramazan ayı münasebetiyle ev ziyaretleri yapıyoruz. Tabi bugün özel bir gündeyiz. Biz, Rabia ile okulda da görüşmüştük. Şimdi bugün de ev ziyaretine geldik. Rabia’ya akademik hayatında başarılar diliyorum. Rabia’nın annesini, böylesine pırıl pırıl evlatlar yetiştirdiği için tebrik ediyorum. İnşallah onlar okuyacaklar, iyi insan olacaklar. Vatana, millete hayırlı evlatlar olacaklar. Bizler çocuklarımız için çalışıyoruz, onlara dua ediyoruz, onlardan da bizlere dua etmelerini bekliyoruz. Amacımız bu topraklar üzerinde huzur içerisinde, barış içerisinde hep birlikte yaşamak. Bizim, ayrımız gayrımız yoktur. Allah, ne verdiyse ona şükredeceğiz. Allah’ın verdiği nimetlerle yaşamaya devam edeceğiz. Bize düşen kulluk vazifesini yerine getirmek. İmtihanımızı inşallah başarılı bir şekilde geçirirsek öbür dünyamız mamur olacak. Ben, tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ev ev dolaşarak kardeşlerimizin birebir meseleleriyle ilgileniyorlar. Rabia’nın da daha önce velisi olarak okuluna gitmiştim, bugün de evinde ziyaret etme sözü vermiştim. Ev sahipliliği için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Her şeyimizle özel olarak ilgileniyorlar”

Anne Fatma Altıparmak, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Bugün başkanımız bizi ziyarete geldi. Allah razı olsun. Çok teşekkür ediyorum. Her şeyimizle özel olarak ilgileniyorlar. Merhamet Eli projesi ile bizi buldular. Her şeyimizle ilgilenip bizi bir araya getiriyorlar. Derdimizi, sıkıntımızı dinliyorlar. İhtiyaçlarımızı gideriyorlar. Bin kere teşekkür ediyorum. Ben, bugün çok mutluyum. Başkanımız, okula da geldi. Kızımın bir şikayeti vardı, çözdüler. Çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.