Dolar 32,3942
Euro 35,0195
Altın 2.325,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Evlat nöbetindeki aileler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 68. yaş gününü kutladı

ÇOCUKLARI TERÖR ÖRGÜTÜ PKK MENSUPLARI TARAFINDAN DAĞA KAÇIRILDIĞI İDDİASIYLA HDP DİYARBAKIR İL BİNASI ÖNÜNDE 908 GÜNDÜR EVLAT NÖBETİNDE OLAN AİLELER, CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN 68’İNCİ YAŞ GÜNÜNÜ KUTLADI. AİLELERİ TELEFONLA CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I ARARKEN, AİLELERE TEŞEKKÜR EDEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, HAYIRLISIYLA BÜTÜN BEKLENTİLERİNE SURAT İLE KAVUŞACAKLARINI SÖYLEDİ.

26/02/2022 17:30
A+
A-

Çocukları terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il binası önünde 908 gündür evlat nöbetinde olan aileler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 68. yaş gününü kutladı. Aileler telefonla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ararken, Cumhurbaşkanı Erdoğan da ailelere teşekkür etti.

Çocukları terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il binası önünde 908 gündür evlat nöbetinde olan aileler, daha önce evladına kavuşan Ayşegül ve Rauf Biçer çiftinin evinde buluşarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 68’nci yaş gününü kutladı. PKK tarafından kaçırılan oğlu Mustafa’ya geçen yıl 29 Temmuz’da kavuşan ancak eylem yapan ailelere destek olmaya devam eden Ayşegül Biçer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı aileler adına telefonla arayarak görüştü.

“İyi ki varsınız ve doğum gününüz kutlu olsun”

Biçer, telefonda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı konuşmada, “Koşuşturma içindeyiz, evlatlarımızı kurtarma peşindeyiz. İyi ki doğdunuz ve varsınız. Annenizi rahmetle minnetle anıyoruz ki sizin gibi bir evladı bize cumhurbaşkanı olarak bıraktı. Türkiye, emin ellerde bir kere daha gördük ve görüyoruz. Rabbim size uzun ömürler versin. Diyarbakır annelerinin umudu, mazlumların ve mağdurların umudu oldunuz. 2023’te güçlü adımlarla bir daha ilerlemek için iyi ki varsınız ve doğum gününüz kutlu olsun” dedi.

“Hayırlısıyla inşallah bütün beklentilerimize kavuşuruz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da ailelere teşekkür ederek, “Dualarını eksik etmesinler inşallah. Hayırlısıyla inşallah bütün beklentilerimize kavuşuruz. Sağ olun, çok teşekkür ederim. Allah razı olsun” diye konuştu.

Yapılan görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan için hazırlanan, üzerinde fotoğrafının bulunduğu pasta, Çocuk Esirgeme Kurumu’na gönderildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.