Dolar 32,5601
Euro 34,8680
Altın 2.425,68
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 26°C
Az Bulutlu
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Erzurum’da son bir yılda 135 milyon metrekare açık ve kapalı alan dezenfekte edildi

ERZURUM (AA) – Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında son bir yılda 135 …

Erzurum’da son bir yılda 135 milyon metrekare açık ve kapalı alan dezenfekte edildi
05/04/2021 12:36
A+
A-

ERZURUM (AA) – Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında son bir yılda 135 milyon metrekare açık ve kapalı alanı dezenfekte ettiklerini bildirdi.

Sekmen, yazılı açıklamasında, salgınla mücadele kapsamında dezenfektan ve temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirtti.

Caddeler, ana ve ara arterler başta olmak üzere kamuya açık alan ve iş yerlerinin görevlilerce titizlikle temizlendiğini ifade eden Sekmen, şunları kaydetti:

“Salgınla mücadele kapsamında bir yıl içinde kentte 60 milyon metrekare kapalı, 75 milyon metrekare de açık alanı dezenfekte ettik. Mücadelemizden ödün vermediğimiz sürece inşallah salgın illetini tüm kurallara uyarak yeneceğiz. Bununla birlikte maske, temizlik ve mesafe kurallarına da harfiyen riayet edeceğiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.