Dolar 32,5680
Euro 34,7221
Altın 2.492,34
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Az Bulutlu
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 24°C

Erol Bulut: “Hak ettiğimiz bir 3 puan aldık, takımımı tebrik ediyorum”

GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ TEKNİK DİREKTÖRÜ EROL BULUT, 3-2 GALİP BİTİRDİKLERİ KONYASPOR MAÇININ ARDINDAN YAPTIĞI AÇIKLAMADA, “HAK ETTİĞİMİZ BİR 3 PUAN ALDIK, TAKIMIMI TEBRİK EDİYORUM” DEDİ.

Erol Bulut: “Hak ettiğimiz bir 3 puan aldık, takımımı tebrik ediyorum”
28/11/2021 16:45
A+
A-

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Hak ettiğimiz bir 3 puan aldık, takımımı tebrik ediyorum” dedi.

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’in 14. haftasında konuk ettiği Konyaspor’u Caulker, Muhammet Demir ve Joao Figueiredo’nin attığı gollerle 1-0 geriden gelip, 3-2 mağlup ederek rakibinin galibiyet serisine son verdi. Bu sonuçla Gaziantep ekibi puanını 18’e çıkarırken, Konyaspor ise 26 puanda kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, iyi bir rakibe karşı önemli bir galibiyet aldıklarını ve çok mutlu olduklarını belirtti.

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, “Bugün, iki takım da taraftar açısında güzel bir futbol oynadı. Göze hoş gelen pozisyonlar ve oyun vardı. Ben futbolcularımı tebrik ediyorum. Bugün, geçen haftaki Trabzonspor maçında oynadığımız futbol ve gösterdiğimiz performansa yakın oynadık. İyi oynayarak, pozisyonlarımızı daha iyi değerlendirerek bugün 3 puanı aldık. Hak ettiğimiz bir 3 puan olduğunu düşünüyorum. Takımımı ve futbolcularımı tebrik ediyorum. Yolumuza inşallah bu şekilde devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.