Dolar 32,4949
Euro 34,7757
Altın 2.490,21
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C

Erol Bulut: “Çalıştıklarımızı sahada iyi sergileyerek hak ettiğimiz 3 puanı aldık”

GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ TEKNİK DİREKTÖRÜ EROL BULUT, SAHALARINDA 5-1 GALİP BİTİRDİKLERİ DG SİVASSPOR MAÇININ ARDINDAN YAPTIĞI AÇIKLAMADA, “ÇALIŞTIKLARIMIZI SAHADA İYİ SERGİLEYEREK HAK ETTİĞİMİZ 3 PUANI ALDIK” DEDİ. TRANSFER KONUSU İLE İLGİLİ DE AÇIKLAMA YAPAN VE GEREKSİZ TRANSFER YAPMAK İSTEMEDİKLERİNİ SÖYLEYEN EROL BULUT, “GEREKSİZ TRANSFER YAPMAK İSTEMİYORUZ” İFADESİNİ KULLANDI.

Erol Bulut: “Çalıştıklarımızı sahada iyi sergileyerek hak ettiğimiz 3 puanı aldık”
05/02/2022 17:05
A+
A-

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, sahalarında 5-1 galip bitirdikleri DG Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Çalıştıklarımızı sahada iyi sergileyerek hak ettiğimiz 3 puanı aldık” dedi. Transfer konusu ile ilgili de, “Gereksiz transfer yapmak istemiyoruz” ifadesini kullandı.

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’in 24. haftasında sahasında konuk ettiği DG Sivasspor’u Papy Djilobodji (2), Muhammet Demir, Maxim ve Furkan’ın attığı gollerle 5-1 mağlup etti. Bu sonuçla iç sahadaki yenilmezlik ve galibiyet serisini sürdüren Gaziantep FK puanını 35’e çıkarırken, DG Sivasspor ise 31 puanda kaldı. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, son haftalardaki iyi gidişatı farklı bir galibiyetle sürdürdükleri için mutlu olduklarını söyledi.

“Çalıştıklarımızı sahada iyi sergileyerek hak ettiğimiz 3 puanı aldık”

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, “Bugünkü karşılaşmanın kolay bir maç olmayacağını öncesinde biliyorduk. Sivas takımı hücuma iyi çıkan kanatlarını iyi kullanan bir takım ama biz dersimizi iyi çalıştık Antalya kampında. Bu maçta ikinci toplar çok önem taşıyacaktı. Geçişler çok önemliydi bu maçta onu iyi gerçekleştirdik. İlk yarı attığımız üç, dört gol vardı hatta. İlk yarıda atabileceğimiz pozisyon daha da vardı. Nitekim birinci saniyeden itibaren 95’inci dakikaya kadar takımım iyi konsantre oldu. Çalıştıklarımızı sahada iyi sergilediler ve hak ettiğimiz 3 puanı aldık” ifadelerini kullandı.

“Gereksiz transfer yapmak istemiyoruz”

Transfer konusu ile ilgili de açıklama yapan ve gereksiz transfer yapmak istemediklerini söyleyen Erol Bulut, “Özellikle devre arası transferler kolay bir süreç değil, alacağınız futbolcunun takıma oturması lazım, alınacak futbolcunun ilk 11 futbolcusu olması gerektiğini düşünüyorum. Yatırım amaçlı futbolcu alınabilir ama işleyen bir takımın içine gereksiz bir transfer alıp takımın gidişatını bozmanın çok doğru olduğunu düşünmüyorum. Aldığınız futbolcunun net olması lazım. Onun dışında maliyet. Hiç kimse iyi futbolcusunu devre arası vermez. Alacağınız futbolcu oynamayan ya da az oynayan futbolcu oluyor genellikle. Oynayan futbolcuyu almak istiyorsanız yüksek rakamlar ödeneniz gerekiyor. Zaten ülkemizde, Türk futbolunda ekonomi olarak takımların nerede olduğunu çok iyi biliyoruz. Gereksiz yere para harcamak gerek olmadığını düşünüyorum. Bunları hep hesaplayarak belki bir transfer olabilir ama şuan ki duruma baktığımızda büyük ihtimal olmaya da bilir” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.