Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 28°C

Ergani Belediyesi öz kaynaklarıyla 4 aracı filosuna kattı

DİYARBAKIR’IN ERGANİ BELEDİYESİ VATANDAŞLARA DAHA KALİTELİ HİZMET SAĞLAMAK AMACIYLA ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİREREK, 4 YENİ ARAÇ KATTI.

Ergani Belediyesi öz kaynaklarıyla 4 aracı filosuna kattı
02/03/2022 17:40
A+
A-

Diyarbakır’ın Ergani Belediyesi, vatandaşlara daha kaliteli hizmet sağlamak amacıyla araç filosunu güçlendirerek, 4 yeni aracı filosuna kattı.

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu’nun katılımıyla İstasyon Parkı’nda gerçekleştirilen törende Temizlik ve Fen İşleri birimlerinde kullanılmak üzere 3 kamyon ve 1 kepçe hizmete alındı. Törende konuşan Vali Karaloğlu, Ergani Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla aldığı iş makinelerini hizmete sunduklarını söyledi. Yeni iş araçlarıyla ilçenin altyapı hizmetlerini daha çabuk çözeceklerini ifade eden Vali Karaloğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak da Ergani’de önemli çalışmalarımız var. Geçen sene en çok kırsal yol yaptığımız ilçelerimizden biridir. 125 kilometre asfalt yol yaptık. İçme suyunda sorunlarımız vardı. Onlar büyük oranda çözüldü. Ergani’de Millet Bahçesi Projemiz tamamlandı. Bilgi evlerinin de olduğu sosyal donatıların da olduğu çok güzel bir millet bahçesi projemiz bitti. Şu anda ihale aşamasında inşallah yakın zamanda onun ihalesini de yapmış olacağız. İş makinelerimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan ise başarılı adımları artırmak için araç sayılarını artırdığını ve bütün araçlarla ilçenin daha sağlıklı yaşanabilir gerçeğine kavuşacağını söyledi.

Törene İl Emniyet Müdürü Dr. Hüseyin Aşkın, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve davetliler katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.