Dolar 32,5947
Euro 34,7865
Altın 2.497,31
BİST 9.461,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Yağmurlu
Ankara
19°C
Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 25°C
Sal 28°C

Erdoğan, Cemal Gürsel Mahallesi sakinleri ile buluştu

FAİK ERDOĞAN VAKFI MÜTEVELLİ HEYET BAŞKANI İŞADAMI REŞAT ERDOĞAN, YEŞİLYURT İLÇESİNE BAĞLI CEMAL GÜRSEL MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Erdoğan, Cemal Gürsel Mahallesi sakinleri ile buluştu
02/08/2022 17:15
A+
A-

Faik Erdoğan Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı İşadamı Reşat Erdoğan, Yeşilyurt ilçesine bağlı Cemal Gürsel Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Zaman bulduğu her fırsatta Malatya’ya gelerek vatandaşlarla bir araya gelen Faik Erdoğan Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı İşadamı Reşat Erdoğan, dün de Yeşilyurt ilçesine bağlı Cemal Gürsel Mahallesi’ni ziyaret ederek burada mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle halkı ile sohbet eden Erdoğan, hiçbir ayrım yapmadan imkanlar ölçüsünde yardım ve desteklerinin devam edeceğini söyledi. Bir takım farklılıkların ayrımcılığa yol açmaması gerektiğini ifade eden Erdoğan, “ Bizim hassasiyetimiz vatan, millet ve bayraktır. Bu değerlerle sorunu olmayan herkes kardeşimizdir” dedi.

Toplantıya katılan Başharık Mahallesinden bazı vatandaşlar da, imarla ilgili sorunlar yaşadıklarını ifade ederek, “ Yıllardır bu sorunu yaşıyoruz ama çözüm için adım atılmıyor. Kısa zamanda çözüm bekliyoruz“ diye konuştular.

Reşat Erdoğan kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.