Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Az Bulutlu
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 28°C
Çar 24°C

Elazığspor’da sol bek sıkıntısı

ELAZIĞSPOR’DA HENDEKSPOR MAÇI ÖNCESİ SAKATLIĞI BULUNAN RECEP YURDAKUL KADRODA OLAMAYACAK

31/03/2022 13:25
A+
A-

TFF 3. Lig 1. Grubun 29. haftasında Hendekspor’la kritik bir maça çıkacak olan Elazığspor’da sol bek Recep Yurdakul sakatlığı, Hasan Ekici ise kart cezası nedeniyle kadroda olamayacak.

Elazığspor’da kritik Hendekspor maçı öncesi sol bek mevkiinde sıkıntı yaşanıyor. F. Erbasspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Recep Yurdakul’un çekilen MR sonucuna göre sol dizinde zorlanma ve ödem olduğu tespit edildi. Genç futbolcu hafta sonu oynanacak olan Hendekspor maçında forma giyemeyecek. Recep’in yerine oyuna dahil olan Hasan Ekici de F. Erbaaspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Hasan da bu maçın kadrosunda yer alamayacak. Teknik direktör Alaattin Tutaş’ın Hendekspor karşısında bu mevkide Muhammed Çelik’e şans tanıması bekleniyor. Yine 5 maçlık cezasını tamamlayan sol kanat oyuncusu İzzet Topatar da teknik heyetin şans tanıması halinde Hendekspor karşısında sahada olabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.