Dolar 32,5560
Euro 34,9367
Altın 2.444,87
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 25°C
Az Bulutlu
Ankara
25°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 20°C

Elazığspor, Arnavutköy Belediye Gençlikspor maçına hazırlanıyor

ELAZIĞSPOR, ARNAVUTKÖY BLD. GENÇLİK VE SPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

01/12/2021 12:50
A+
A-

Elazığspor, Arnavutköy Belediye Gençlikspor maçı hazırlıklarına yaptığı tek antrenmanla devam etti.

TFF 3. Lig 1. Grubun 15. haftasında Arnavutköy Belediye Gençlikspor’un konuğu olacak olan Elazığspor’da bu maçın hazırlıkları devam ediyor. Bordo-beyazlılar, Elazığspor Tesisleri L sahada gerçekleştirdiği antrenmana ısınma ve koordinasyon ile başlayıp, dar alan ve taktik çalışma ile sona erdirdi.

Teknik direktör Cafer Aydın ve yardımcıları gözetiminde yapılan antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Muhammed Düzgüner, Ahmet Ertuğrul ve Cihan Canpolat katılmazken, Yusuf Ensar Poyrazlı ise salonda çalıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.