Dolar 32,3160
Euro 35,0944
Altın 2.294,93
BİST 9.050,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C

Elazığ’da ’Momo’ adlı çocuk tiyatro oyununa yoğun ilgi

ELAZIĞ’DA BİR TİYATRO AKADEMİSİ TARAFINDAN HAZIRLANAN ‘MOMO’ ADLI TİYATRO OYUNU SEYİRCİYLE BULUŞTU.

23/10/2022 15:55
A+
A-

Elazığ’da bir tiyatro akademisi tarafından hazırlanan ’Momo’ adlı tiyatro oyunu seyirciyle buluştu.

Piyes Tiyatro Akademisi Genel Sanat Yönetmeni Ahmet Erdem Kayalı tarafından dünyada en çok satan kitaplar listesinden yazar Michael Ende‘nin Momo adlı eserinden çocuklar için uyarlanan ’Momo’ oyunu Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde seyirciyle buluştu. Tiyatro oyunu çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgi gördü.

Oyun ile ilgili açıklamalarda bulunan Genel Sanat Yönetmeni Ahmet Erdem Kayalı, “Dünyada en çok satan kitaplar listesinden yazar Michael Ende’nin Momo adlı eserini çocuklar için uyarladık. Bu kuşak çocuklarının ne istediğini çok iyi biliyoruz, onların istekleri üzerine uyarlıyoruz oynayacağımız oyunlarımızı.Büyük bir prodüksiyon, 7 oyuncu 9 dansçı 22 kişilikte teknik kadromuz var.Zaman hırsızlarının çalmış olduğu zamanı insanlara geri getiren çocuğun tuhaf hikayesini izliyoruz bu oyunda. Çocuklar kadar yetişkinlerin de ilgisini çekti tabi bu konu. Oyunun sonunda umut doluyor içimiz. Yapımda ve yayında emeği geçen herkese ve siz değerli basın mensuplarına teşekkürler” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.