Dolar 32,3341
Euro 35,0774
Altın 2.308,07
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Elazığ’da minik öğrenciler ahşap boyama etkinliğinde

ELAZIĞ HALK EĞİTİM MERKEZİNE BAĞLI GÖREV YAPAN USTA ÖĞRETİCİLER ANA SINIFINA GİDEN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELEREK AHŞAP BOYAMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

20/04/2022 15:45
A+
A-

Elazığ Halk Eğitim Merkezinde görev yapan usta öğreticiler ana sınıfına giden öğrencilerle bir araya gelerek ahşap boyama etkinliği düzenledi.

Elazığ’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan usta öğreticiler Elazığ Ortaokulu ana sınıfı öğrencileri ile bir araya gelerek ahşap boyama etkinliği gerçekleştirdi. Etkinliklerde minik öğrencilerin kişisel gelişimleri planlanırken, öğrencilerin örgün eğitim ve halk eğitimi birleştirerek daha güzel işler çıkarmaları hedefleniyor.

Elazığ Halk Eğitim Müdürü Kenan Tabar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası etkinlikleri çerçevesinde bugün Cemal Gürsel İlkokulu ve Elazığ Ortaokulundaki ana sınıfında bulunan çocuklara Halk Eğitim etkinliklerini buluşturduklarını söyledi. Tabar, “Hem atık maddelerimizi değerlendirmek hem de çocuklarımızın el becerilerini geliştirmek amacıyla bu etkinliği düzenledik. Bundan sonraki dönemde de atık malzemeden elde ettiğimiz ahşap malzemelerle dezavantajlı mahallelerimizde ki çocuklarımızı ve özel eğitim gören öğrencilerimizle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Boyama etkinliği gerçekleştirdiklerini belirten Halk Eğitim bünyesinde usta öğretici Didem Bingöl ise, “Bugünkü etkinliğimiz 23 Nisana özel ana sınıfındaki çocuklarımıza atık materyallerden ve kesilmiş ahşap çocuk objelerini boyatarak güzel bir etkinlik yapmaktı. Çocuklarımız da gayet güzel çalıştı. Buradaki asıl temel hedefimiz örgün eğitim ve halk eğitimi bir araya getirip beraber güzel işler çıkarmaktır” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.