Dolar 32,5496
Euro 34,9912
Altın 2.420,94
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 24°C
Az Bulutlu
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Elazığ’da ailelere ’Değerler Eğitimi’ eğitimi verildi

ELAZIĞ’DA AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET MODELLERİNDEN FAYDALANAN AİLELERE YÖNELİK EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENDİ.

20/05/2022 11:40
A+
A-

Elazığ’da Sosyal Hizmet Merkezi tarafından hizmet modellerinden faydalanan ailelere yönelik Aile Eğitim Programı çerçevesidne “

’Değerler Eğitimi’ verildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda 15-21 Mayıs Aile Haftası dolayısıyla Türkiye genelinde, toplumun tüm kesimlerinin aile değerleri konusunda bilinçlendirilmesi amacıyla çeşitli faaliyetler yürütülüyor. Bu çerçevede Aile ve Sosyal ve Hizmet İl Müdürlüğü himayesinde Sosyal Hizmet Merkezi tarafından hizmet modellerinden faydalanan ailelere yönelik ’Değerler Eğitimi’ verildi.

İl genelinde ailelerin yaşam kalitelerini arttırmak amacıyla çeşitli eğitim programları yürüttüklerini ifade eden Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sait Çeçen,” Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız koordinasyonunda 15-21 Mayıs Aile Haftası dolayısıyla 81 ilde, toplumun tüm kesimlerinin aile değerleri konusunda bilinçlendirilmesi, aileleri destekleyici faaliyetlerin teşvik edilmesi, ailenin güçlendirilmesi amacıyla hafta boyunca çeşitli faaliyetler yürüttük. Bu gün de Elazığ Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüzce hizmet modellerinden faydalanan ailelere yönelik Aile Eğitim Programı çerçevesinde ’Değerler Eğitimi’ verildi. Bu bir kez daha ifade etmek isterim ki biz büyük bir aileyiz. Her daim siz ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Program sonunda İl Müdürü Ali Sait Çeçen ve kurum yetkilileri tarafından çocuklara oyuncak hediye edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.