Dolar 32,3218
Euro 35,0717
Altın 2.279,78
BİST 9.017,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Az Bulutlu
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 25°C

Elazığ Stadyumu’nda çalışmalar yeniden başladı

AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ METİN BULUT, YENİ ELAZIĞ STADYUMU’NDA ÇALIŞMALARIN YENİDEN BAŞLADIĞINI AÇIKLADI

15/06/2022 12:20
A+
A-

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Yeni Elazığ Stadyumu’nda yaşanan ödenek sıkıntısından dolayı duran çalışmaların yeniden başladığını açıkladı.

Yeni Elazığ Stadyumu’nda ödenek sıkıntısı aşıldı. Elazığ’da yayın yapan yerel bir televizyon kanalına canlı telefon bağlantısıyla katılan AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut çalışmaların yeniden başladığını açıkladı. Bulut, “Kamuoyunun malumu olduğu üzere geçtiğimiz hafta Yeni Elazığ Stadyumu’nda devam eden çalışmalar teknik sebeplerle durmuştu. Stadyum şantiyesinde çalışmaların yavaşlamasıyla birlikte ilgili taraflarla görüştük. Girişimlerimiz sonucunda hamdolsun sorun çözüldü. Bu süreçte Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’yla, Bakan yardımcılarımızla ve ilgili bürokratlarla görüştüm. Bakanlık nezdinde yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda stadyumda çalışmalar kaldığı yerden devam edecek. Bakanlık yetkililerinin ve yüklenici firmanın iyi niyet ve özverileri sonuç almamızı hızlandırdı. Stadyum inşasında yüzde 90’lara gelmiş bulunuyoruz. Bugünün şartlarında böyle bir stadyum yapıp ihale etmek çok zor. Sadece bir stadyum yapmıyoruz. Devasa bir spor kompleksi yapıyoruz. Yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak kompleks bölgenin en önemli tesislerinden birisi olacak. Elazığ Stadyumu’nun yapım sürecini yakından takip ediyoruz. Herhangi bir aksamaya müsaade etmeyeceğimizin bilinmesini istiyorum” dedi.

Yüklenici firmanın, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım İnşaat ve İşletmeler Genel Müdürlüğü ile yaşanan ödenek sıkıntısından dolayı geçtiğimiz hafta Yeni Elazığ Stadyumu’nun çalışmaları durmuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.