Dolar 32,4954
Euro 34,9278
Altın 2.425,77
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 26°C
Az Bulutlu
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 25°C
Cts 23°C
Paz 23°C

Elazığ – KÜÇÜKLER KIZ-ERKEK VOLEYBOL İL ŞAMPİYONASI BAŞLADI

Elazığ – KÜÇÜKLER KIZ-ERKEK VOLEYBOL İL ŞAMPİYONASI BAŞLADI
09/01/2023 22:42
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Okul sporları 2022-2023 yılı faaliyet programında yer alan Küçükler Kız-Erkek Voleybol Müsabakaları 9 Ocak itibari ile çok amaçlı spor merkezi voleybol salonunda başladı.

Yoğun bir katılım ile başlayan Küçükler Kız-Erkek Voleybol Müsabakaları 13 Ocak itibari ile son bulacaktır. Müsabakalarda mücadele edecek olan tüm takımlara başarılar dileriz.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada, “ Okul sporları faaliyet takviminde yer alan Küçükler Kız-Erkek Voleybol Müsabakaları kapsamında Voleybol müsabakaları yoğun katılım ile başlamıştır. Müsabakalara katılım sağlayan sporcu ve antrenörlerimize başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.