Dolar 32,3849
Euro 35,0357
Altın 2.326,43
BİST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 25°C
Sal 23°C

Elazığ Belediyesi çalışanlara yüzde 45 zam yaptı, Başkan Şerifoğulları kapıda çiçeklerle karşılandı

ELAZIĞ BELEDİYESİNDE MAAŞLARA YÜZDE 45 ORANINDA ZAM YAPILMASININ ARDINDAN ÇALIŞANLAR, BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI’NI KAPIDA ÇİÇEKLERLE KARŞILADI.

12/10/2022 11:15
A+
A-

Elazığ Belediyesinde maaşlara yüzde 45 oranında zam yapılmasının ardından çalışanlar, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı kapıda çiçeklerle karşıladı.

Ülke genelinde yaşanan yüksek enflasyon karşısında Elazığ Belediyesi, çalışanlarına yüzde 45 oranında zam yaptı. Zam kararının ardından işçiler, belediye binası önünde Başkan Şahin Şerifoğulları’nı çiçeklerle karşıladı. Araçtan iner inmez alkış tufanı koparken Başkan Şerifoğulları’na çalışanlar tarafından çiçek ve Türk bayraklı plaket verildi.

’Bizler şehrimize hizmet etmek için hep beraber çalışıyoruz’’

Çalışanların hakkını teslim ettiklerini dile getiren Başkan Şahin Şerifoğulları, ’’Geçen yıl yapılan sözleşmede enflasyonla birlikte maaşlar biraz aşağıda kalmıştı. Ek sözleşmeyle birlikte enflasyona sizleri ezdirmeme adına arkadaşlarla yapmış olduğumuz istişare neticesinde yüzde 45 oranında bir iyileştirme yaptık. 2 ay önce BEL-PER personellerimize yüzde 70’in üzerinde, teknik elemanlara yüzde 100’ün üzerinde bir zam yapmıştık. Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Bizler şehrimize hizmet etmek için her birlikte çalışıyoruz. Tüm personelimiz bu şehre hizmet etmek, gelişimine katkı sağlamak, yaşanabilir şehirler arasında daha ön sıralara taşımak için çalışıyoruz. 2 bin 500’ün üzerinde personelle şehrin her noktasında, 42 mahallesinde her noktasına hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Görev süremiz bitinceye kadar da bu şekilde devam edeceğiz. Bu şehir ve insanları çok değerli. Yapmış olduğumuz her şey şehrimiz adına çok kıymetli. Allah yardımcımız olsun. Durmadan koşacağız, hizmet ve fedakarlık edeceğiz. Herkes bayram yaparken belediye personeli çalışıyor. Herkesin evinde ve yatağında rahat bir şekilde uyuyabilmesi için belediye personeli gece gündüz demeden çalışıyor” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.