Dolar 32,3675
Euro 35,0041
Altın 2.323,31
BİST 9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 22°C

“Sporun içinden gelen Belediye Başkanımızı bütün spor kulüplerimize eşit şekilde davranmasını bekliyoruz”

“Sporun içinden gelen Belediye Başkanımızı bütün spor kulüplerimize eşit şekilde davranmasını bekliyoruz”
REKLAM ALANI
24/01/2023 09:47
A+
A-

Bölgesel Lig şampiyonu Elazığ Basketbol Spor Kulübü Yönetimi sosyal medya üzerinden Elazığ belediyesine sitemde bulundu.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligine (TKBL) mücadele eden Elazığ Basketbol Spor Kulübü Yönetimi sosyal medya hesaplarında Elazığ belediyesine sitemde bulundu. Kulübün sosyal medya hesaplarında yapılan açıklamada Elazığ belediyesinin diğer spor kulüplerine destek verdiğini lakin kendilerine gerekli desteği vermediklerini iddia ederek” İlimizdeki diğer spor kulüplerine ve amatör branşlara, bireysel sporculara destek veren Sayın Belediye Başkanımızdan talep ettiğimiz randevulara bir türlü dönüş yapılmamıştır. Geçtiğimiz hafta deplasman maçı için talep ettiğimiz EBUAŞ’A ait otobüs isteğimiz yetkililer tarafından kış lastiklerinin bulunmaması nedeniyle geri çevrilmiştir. Sayın Belediye Başkanımızdan maddi olarak destekten, randevu vermemesinden artık vazgeçtik!”dedi.

 

Elazığ Basketbol Spor Kulübü Yönetimi sosyal medya hesaplarında yayımladığı mesajda” Basketbol Kulübümüz geçtiğimiz sezon ilk kez mücadele ettiği Bölgesel Lig şampiyonu olarak ilimizi başarılı bir şekilde temsil ederek Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligine (TKBL) yükselmiştir. Bütün zorluklara göğüs gererek Kulübümüz yeniden yapılanlarak TKBL’de ilimizi temsil edip Play-Off potasında bulunmaktadır. Tamamen basketbolun içinden gelen profesyonel ve liyakatli spor adamları ve kadrolarla yönetilen Kulübümüz, bu süreçte şehirin yerel yöneticilerinden yeteri ilgiyi görmemektedir. İlimizdeki diğer spor kulüplerine ve amatör branşlara, bireysel sporculara destek veren Sayın Belediye Başkanımızdan talep ettiğimiz randevulara bir türlü dönüş yapılmamıştır. Geçtiğimiz hafta deplasman maçı için talep ettiğimiz EBUAŞ’A ait otobüs isteğimiz yetkililer tarafından kış lastiklerinin bulunmaması nedeniyle geri çevrilmiştir. Sayın Belediye Başkanımızdan maddi olarak destekten, randevu vermemesinden Artık vazgeçtik!.Sayın Belediye Başkanımız iki sezondur ilimizde oynadığımız bir maçta bile salona gelmeyerek tek bir maçımızda tribünde yer almayarak manevi destek bile vermemiştir.Sayın Belediye Başkanımızın ilimizdeki spor kulüplerine gözle görünür yapmış olduğu maddi ve manevi destekler, Kulübümüze yapılmayarak, Elazığ Basketbol Spor Kulübü Yönetimi tarafından açıklanması yapılamayacak bir şekilde bizleri hayrete düşürmektedir. Sporun içinden gelen, spor kulüplerinin sıkıntılarını yakından bilen ve takip eden Sayın Belediye Başkanımızı Elazığ’da mücadele eden bütün spor kulüplerimize eşit şekilde davranmasını bekliyoruz.Kulübümüzün sürdürülebilinir organizasyonun devamı için Elazığ Belediyesinden destek alamaması, kim ve kimler tarafından engellendiğinin ise kamuoyunun takdirine bırakıyoruz”denildi.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.