Dolar 32,5869
Euro 34,7990
Altın 2.499,78
BİST 9.453,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Yağmurlu
Ankara
19°C
Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 25°C
Sal 28°C

Düzce Ağrılılar Derneği ilk toplantısını gerçekleştirdi

Düzce Ağrılılar Derneği ilk toplantısını gerçekleştirdi
23/01/2023 21:04
A+
A-

 

Düzcede yaşayan Ağrılılar tarafından kurulan Düzce Ağrılılar Derneği ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Yönetim kurulu üyesi Kasım Karta’nın Cadde Simit adlı iş yerinden 21 Ocak 2023 tarihinde Düzce Ağrılılar Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Balkıs başkanlığında  ilk toplantı gerçekleştirildi.

Düzce Ağrılılar Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Balkıs” Öncelikle hemşehrilik adına güzel çalışmalar yapmak, kültürümüzün nesilden nesile devam etmesini sağlamak, birlik ve beraberlik için bir araya gelen ve destek veren yönetim kurulu kurucu üyelerimiz Kasım Karta, Ümit Balıbey, Mehmet Selim Çelebi, Kutbettin Arikboğa, Mehmet Rıza Altun, Ayhan Kurt, Nesim Kurt, Ayhan Aladağ, İbrahim Karta, Veysel Narin’ ve Hülya Çiçek Arıkboğa’ya teşekkür ederim.Kuruluş amacımız Düzce’ de dernek olarak yardımlaşma dayanışma faaliyetleri yaparak kültür ve eğitim alanında etkinlikler yapmaktır. Ayrıca Düzce’ nin kentleşme sürecine çözüm yolları bularak katkı sunmaktır. Bu kapsamda her türlü işbirliğine açığız. Sadece yardımlaşma değil, kültür ve eğitim alanında da faaliyetler gerçekleştireceğiz. Düzcemiz de doğan ama hiç Ağrı ilimizi görmeyen henüz gitmemiş olan gençlerimiz ve çocuklarımız var.Dernek olarak onların Ağrı’ya ziyaret gercekleştirmesini sağlayacağız.Kültür ve Sanat alanında çok başarılı olmuş hemşehrilerimizi Düzce’ mize davet edeceğiz.İnanıyoruz ki Farklı kültürlerin bir arada olmasıyla zenginleşen Düzce’miz de çok güzel çalışmalara imza atacağız. Destek veren gönüllü olan Ağrı ve diğer illerimizden bize ulaşıp tebrik eden hemşirelerimize teşekkür ediyoruz.Ayrıca Derneğimize desteklerini esirgemeyen Düzce deki Ağrılı iş adamlarına da sonsuz teşekkürlerimizi sunarız”diye konuştu.

 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.