Dolar 32,5696
Euro 34,9457
Altın 2.426,61
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 26°C
Az Bulutlu
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 23°C

DTSO bir kez daha ’Kaya’ dedi

DİYARBAKIR TİCARET VE SANAYİ ODASI’NIN (DTSO) YENİ DÖNEM YÖNETİM KURULU BAŞKANI, YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ İLE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) DELEGELERİ GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE YAPILAN SEÇİMLE BELİRLENDİ.

DTSO bir kez daha ’Kaya’ dedi
09/10/2022 16:45
A+
A-

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası’nın (DTSO) yeni dönem yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyeleri, disiplin kurulu üyeleri ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) delegeleri geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle belirlendi.

2 Ekim Pazar günü Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) üyelerinin katılımıyla yapılan seçimle belirlenen DTSO Meclisi, 2022-2026 döneminin DTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim kurulu Üyelerini seçti. Tek liste olarak girilen seçimde Başkan Mehmet Kaya ve Yönetim Kurulu listesi güven tazeleyerek göreve başladı.

Yeni DTSO yönetim kurulundaki, Çetin İnanç, Erdal Avşar, Remzi Öcal, Abidin Kakdaş, Nizam Başdaş, Baran Durmaz, Ercan Tayınlamak, Seda Berekatoğlu, Faruk Korkmaz ve Vechettin Alsaç’a Mehmet Kaya yeniden başkanlık yapacak.

DTSO’nun Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurul Delegeleri Asil Üyeleri de şu isimlerden oluştu: Ramazan Kadri Kazmacı, Nurettin Üçdağ, Salih Eren, Serdar Ay, Nedip Şimşek, Ali Önür, Mehmet Akyıl ve Şeyhmus Mete.

Ramazan Şimşek, Ahmet Özgüvercin, İbrahim Yılmaz, Yüksel Kaya, Kamuran Azizoğlu ve Abbas Büyüktaş’da 2022-2026 Dönemi DTSO Disiplin Kurulu Asil Üyeleri isimlerinden.

ETİKETLER: , , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.