Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 28°C

DTB Başkanı Yeşil güven tazeledi

BU YIL TEK ADAY İLE YAPILAN DİYARBAKIR TİCARET BORSASI SEÇİMLERİNDE MEVCUT BAŞKAN ENGİN YEŞİL’İN YER ALDIĞI “MAVİ” LİSTE 269 SEÇMEN ÜYENİN BULUNDUĞU BORSA SEÇİMLERİNDE OYLARIN YÜZDE 85’İNİ ALARAK YENİDEN SEÇİLDİ.

01/10/2022 18:45
A+
A-

Diyarbakır Ticaret Borsası seçimlerinde mevcut Başkan Engin Yeşil güven tazeledi.

Ülke genelinde 4 yılda bir yapılan oda-borsa seçimleri, Diyarbakır Ticaret Borsası’nda tamamlandı. Ticaret Borsası Konferans salonunda İlçe Seçim Kurulu Başkanlığında gerçekleştirilen seçimlerde TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil’in oluşturduğu mavi liste kullanılan oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi. Diyarbakır Ticaret Borsası hizmet binasında borsa üyelerinin yoğun katılım gösterdiği seçimlerde kullanılan 230 oyun tamamını alarak yeniden göreve getirilen DTB Başkanı Engin Yeşil, borsa üyelerinin kendilerine göstermiş olduğu teveccühten dolayı teşekkür ettiğini belirterek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana üyelerimizin talep ve sorunlarına karşı göstermiş olduğumuz hassasiyeti sürdürmeye devam edeceğiz.’’ dedi.

Bu coğrafyada tarımsal üretimin artırılması ve geleceğe taşınmasının yanı sıra kentin geleceği için ekonomik, sosyal, kültürel tüm çalışmalarda yer aldıklarını aktaran Yeşil, “Göreve geldiğimiz günden bu yana bizlere taşınan ilimizin her sorununa eğilerek, başta görev yaptığım çatı kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz (TOBB) olmak üzere ilgili tüm mercilere iletip her platformda dile getirerek çözüm için çalıştık. Yeni süreçte çağdaş borsacılık anlayışı ile üyelerimizin yeniden desteğini alarak çok daha iyi hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Bugün gerçekleştirdiğimiz seçimlerde bizlerden desteğini esirgemeyen Diyarbakır milletvekilimize, DTSO Başkanımıza ve yönetim kuruluna, DESOB Başkanımız ve yönetim kuruluna ve katılım sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ederim’’ dedi. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil son olarak, “2 Ekim Pazar günü yapılacak olan Diyarbakır Ticaret Sanayi Odası Seçimleri’nde aday olan tüm arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.