Dolar 32,3694
Euro 34,9629
Altın 2.325,75
BİST 9.071,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 22°C

Down sendromlu çocukların Ebru Sanatı heyecanı

DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARIN EBRU SANATI HEYECANI

25/05/2022 13:40
A+
A-

Malatya İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Öğr. Gör. Tahsin Bozdağ tarafından down sendromlu çocuklar için workshop etkinliği düzenlendi.

Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Resim Atölyesi’nde düzenlenen etkinliğe, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğretim üyeleri, down sendromlu bireyler, özel eğitim öğretmenleri, akademisyenler, öğrenciler ve down sendromlu çocukların aileleri katıldı.

Öğr. Gör. Tahsin Bozdağ, düzenledikleri etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızı ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Ebru sanatı ile teknede başlayan renkliliğin çocukların yüzünde oluşan gülümsemeye ve gözlerindeki ışıltıya dönüşmesinin her şeyden çok daha önemli olduğunu ifade etmek isterim. Kapılarımızın bu etkinliklere daima açık olduğunu ailelere içtenlikle dile getirmek isterim” şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen workshop etkinliği, down sendromlu bireylerin özel eğitim öğretmenleri, öğrenciler ve aileleri ile birlikte boyama, çizim ve süsleme yapmasıyla sona erdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.