Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 24°C
Az Bulutlu
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 23°C
Sal 21°C

Doktorun tek bir sözü ile 40 yıldır çay ve sigara içmiyor

BİTLİS’TE İKAMET EDEN ANCAK ŞUAN ELAZIĞ’DA BULUNAN 75 YAŞINDAKİ AHMET ÇETİN DOKTORUN TEK BİR SÖZÜYLE 40 YIL ÖNCE ÇAY VE SİGARAYI BIRAKTI. BİR DAHA AĞZINA ÇAY SÜRMEYEN ÇETİN’İN GÜNDE 5 LİTRE SU TÜKETİYOR

14/02/2022 10:25
A+
A-

Bitlis’te ikamet eden ancak şu an Elazığ’da bulunan 75 yaşındaki Ahmet Çetin, hastalığı nedeniyle gittiği doktorun tek bir sözüyle 40 yıl önce çay ve sigarayı bıraktı. 40 yıldır ne çay ne de sigara içen Çetin, günde 5 litre su tüketiyor.

Bitlis’te ikamet eden ancak şu anda Elazığ’da ziyarette olan 9 çocuk 18 torun sahibi Ahmet Çetin, 40 yıl önce rahatsızlanınca hastaneye gitti. Damar tıkanıklığı ve guatr tespit edilen Çetin’e doktor, sigara ve çayı bırakmasını söyledi. Günde yaklaşık 2 paket sigara ve bir demlik çay içen Çetin, doktorun tek bir sözü ile ikisini de tüketmeyi bıraktı. Bunun yerine su ve meyve suyuna yönelen Çetin’in 40 yıldır çay içmediğini duyanlar ise şaşırıyor.

Misafirliğe gittiğinde yanlış anlaşıldığını belirten Çetin, durumunu anlatınca herkesin kendisini takdir ettiğini söyledi. Çayı bırakma durumunu anlatan Ahmet Çetin, “Doktor bana hastalığımdan dolayı çay ve sigara içmeyi yasakladı. 40 yıldır sigara ve çay içmiyorum. Sigara çok zararlıdır hiç içmiyorum. Çay ve sigara içmeyi bıraktım. Sudan başka bir şey içmiyorum, günde 5 litre su içiyorum. Sağlığım yerinde çok iyiyim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.