Dolar 32,3674
Euro 34,9789
Altın 2.323,92
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 21°C

Diyarbekirspor, hedef büyütmek istiyor

2.LİG KIRMIZI GRUP’TA YER ALAN DİYARBEKİRSPOR’DA SERİK BELEDİYESPOR GALİBİYETİ NEDENİYLE YÜZLER GÜLÜYOR.

Diyarbekirspor, hedef büyütmek istiyor
REKLAM ALANI
28/11/2021 12:25
A+
A-

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Diyarbekirspor’da Serik Belediyespor galibiyeti nedeniyle yüzler gülüyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta haftaya 15 puanla küme düşme hattına yakın bölgede giren Diyarbekirspor, puan cetvelinde üstte yer alan Antalya temsilcisi Serik Belediyespor’u farklı mağlup ederek 3 puana uzandı. Eksik oyuncuların fazlalığına rağmen elde edilen 3 puan gelecekle ilgili umutlarını artırdı. Çok iyi oynayarak galip geldiklerini belirten antrenör Aytekin Yıldırım, “Rakibi iyi analiz ettik. Zaaflarını biliyorduk ve buna göre oyun planı hazırladık. Oyuncular sahada bunu çok iyi uyguladı. Hak ettiğimiz bir sonuç oldu. Oyuncularımın hepsini yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.

“Play-off yarışı içerisinde olmak istiyoruz”

Diyarbekirspor’un hedefleri olduğunu ifade eden Yıldırım, kendisini ve ekibini bu önemli göreve getiren yönetimin güvenine layık olmaya çalıştıklarını dile getirdi. Yıldırım, “Burası bizim evimiz. Bu takımın 3. Lige yükselme sürecinde antrenörlük yaptım, ekip arkadaşlarımdan Tarık Aygün ve Ahmet Kurt hocalarımız da futbolcu olarak yer aldı. Bize bu güveni duyarak bu önemli sorumluluğu veren onursal Başkanımız Feyzi İlhanlı ve kulüp başkanımız Turan İlgin’e teşekkür ediyoruz. Onların güvenine layık olmak ve camianın beklentilerine cevap vermek için çok çalışıyoruz. Önümüzde önemli maçlar var. Sezonun ilk yarısını iyi bir yerde bitirip ikinci yarıda yapacağımız çalışmalarla play-off yarışı içerisinde olmak istiyoruz. Diyarbakır’a büyük düşünmek yakışır ” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.