Dolar 32,4962
Euro 34,6090
Altın 2.481,05
BİST 9.577,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 26°C
Az Bulutlu
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 20°C
Cum 18°C
Cts 17°C

Diyarbakır’da bağlantı yolu yenileme çalışmaları tamamlandı

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YOL YAPIM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA ELAZIĞ BULVARI’NDAN GAZİ YAŞARGİL EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NE GİDEN BAĞLANTI YOLUNDA YENİLEME ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI.

13/01/2022 14:10
A+
A-

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yol yapım çalışmaları kapsamında Elazığ Bulvarı’ndan Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden bağlantı yolunda yenileme çalışmalarını tamamladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, trafik akışını rahatlatacak yol yapım projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Yapı Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, yoğun olarak kullanılan yolda zamanla bozulmalar oluşması nedeniyle yaya ve araç trafiğinde sorun yaşanmaması için proje geliştirdi. Ekipler, 230 metre uzunluğunda ve 50 metre genişliğindeki yolda zeminin sağlam olması ve uzun yıllar hizmet sunması için ilk etapta altyapı çalışmasını gerçekleştirdi.

Çalışmalar kapsamında 15 bin metreküp kazı dolgu 7 bin ton plentmiks alt temel ve temel 3 bin ton sıcak asfalt yapıldı. Yayaların kullanması için 500 ton asfalt kaldırım ve 1000 metre bordür çalışması yapacak ekipler, çevre düzenlemesi kapsamında 20 aydınlatma direği, 70 ağaç dikecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.