Dolar 32,3241
Euro 34,9742
Altın 2.312,74
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Diyarbakır İl Hakem Kurulu Başkanı Cihan Tel oldu

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU MERKEZ HAKEM KURULU, DİYARBAKIR İL HAKEM KURULU BAŞKANLIĞINA CİHAN TEL’İ ATADI.

Diyarbakır İl Hakem Kurulu Başkanı Cihan Tel oldu
REKLAM ALANI
05/02/2022 12:05
A+
A-

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Diyarbakır İl Hakem Kurulu Başkanlığına Cihan Tel’i atadı.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ferhat Gündoğdu yönetiminde gerçekleşen toplantıda, Diyarbakır İl Hakem Kurulu Başkanlığına Cihan Tel görevlendirilirken, Özkan Gündüz, Özcan Çiçek, Osman Toker ve Siraç İpek ise İl Hakem Kurulu üyeleri olarak atanmalarına karar verildi. Cihan Tel başkanlığında oluşan yeni hakem kurulunun saygın ve dinamik bir ekipten oluşması, genç hakemlere de umut oldu.

Diyarbakır İl Hakem Kurulu Başkanı Cihan Tel, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik içerisinde huzur dolu bir tablo oluşturmak için mücadele edeceklerini söyledi. Tel, “Öncelikle bana ve arkadaşlarıma bu kutsal görevi layık gören MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu’ya, MHK Üyesi ve 8. Bölge sorumlumuz Nihat Mızrak’a teşekkür ediyorum. Onların bu güvenini boşa çıkarmamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Hakem ve gözlemcilerimizle çalışıp Diyarbakır futbol hakemliğini en iyi yerlere taşımaya çalışacağım. Genç hakemlerimizin gelişimlerini artırarak, adil ve adaletli bir şekilde yükselmelerini sağlamaya çalışacağım” dedi.

Cihan Tel, camianın önde gelen isimleriyle de koordinasyon içerisinde olacağını sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.