Dolar 32,3662
Euro 35,0212
Altın 2.326,21
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 21°C

DİSİDER yönetimi İHA Bölge Müdürü Kantarcıoğlu ile bir araya geldi

DİYARBAKIR SANAYİCİ VE İŞ DÜNYASI DERNEĞİ (DİSİDER) 1.OLAĞAN GENEL KURULU SONRASI GÖREV DAĞILIMINI GERÇEKLEŞTİRDİ. DİSİDER BAŞKANI ŞEYHMUS AKBAŞ, YÖNETİMİNDE GÖREVLİ EKİP ARKADAŞLARIYLA İHLAS HABER AJANSI DİYARBAKIR BÖLGE MÜDÜRÜ ABDULKERİM KANTARCIOĞLU İLE İSTİŞAREDE BULUNDU.

18/04/2022 17:30
A+
A-

Diyarbakır Sanayici ve İş Dünyası Derneği (DİSİDER) 1.Olağan Genel Kurulu sonrası görev dağılımını gerçekleştirdi. DİSİDER Başkanı Şeyhmus Akbaş, yönetiminde görevli ekip arkadaşlarıyla İhlas Haber Ajansı Diyarbakır Bölge Müdürü Abdulkerim Kantarcıoğlu ile istişarede bulundu.

Diyarbakır Sanayici ve İş Dünyası Derneği (DİSİDER) 1.Olağan Genel Kurulu sonrası görev dağılımını gerçekleştirdi. DİSİDER Yönetim Kurul Başkanı Başkanı Şehmus Akbaş, güven tazeleyerek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Unat, Mahmut Biroğlu, Şeyhmus Ceylan, Mesut Altın, Recep Ezber, genel sekreter Fatih Babayiğit, sayman Haluk Cengiz ile kendi içinde görev dağılımı yaptı. Akbaş, İHA Bölge Müdürü Kantarcıoğlu ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Yönetim kurulunun verdiği yetki için teşekkür eden Akbaş, ekip ruhuyla çalışılacağını, unvanların önemli olmadığı, hep birlikte çalışma kültürünü oluşturmak ve sürekli istişareler yaparak öncelikler arasında yer alacağını belirti. Başkan Akbaş, “Kurduğumuz komisyonlara tüm üyelerimizi dahil ederek, birlikte bu şehre gece gündüz çalışarak, gerek üretim gerekse istihdamın artırılması İçin emek ve zaman harcamaktan kaçmayacağız. Bizlere verilen sorumluluk farkında oldukları bilinciyle hareket edeceğiz. Genç girişimcilere rol model olmak istediklerini bunu sağlayacak kapasitemiz var. DİSİDER ben değil bizler sloganıyla iş dünyasının adresi olacaktır. Son yıllarda yakalanan güven ve huzur ortamıyla birlikte kentimizin bir cazibe çekim merkezi haline geldiğini memnuniyetle ifade ederek emeği geçenlere çok teşekkür ederiz. Ayrıca Yakalan bu ivmeyi sürdürebilirliğini devamını sağlamak hepimizin görevi olduğu hatırlatmak isterim. Yapılacak çok iş olduğunu birbirimizi ötekileştirmeden geçmişi geride bırakarak önümüze bakmalıyız. Kayıp edecek bir dakika zamanlarının olmadığını belirterek bu kadim kentin siyasi gündemlerle değil, güzelliklerini ve avantajlarını ortaya çıkarmak için çok çalışmalıyız. DİSİDER buna öncülük yaparak tüm STK’lar, özel ve kamu kurumlarıyla istişarelere devam edecektir” dedi.

İHA Bölge Müdürü Kantarcıoğlu, DİSİDER yönetimine başarılar diledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.