Dolar 32,5161
Euro 34,7218
Altın 2.501,57
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 28°C

Dicle Gençlikspor, Play-Off’taki ilk maçını yarın Diclekent Gençlikspor ile oynayacak

DİCLE GENÇLİKSPOR, PLAY-OFF’TAKİ İLK MAÇINI YARIN DİCLEKENT GENÇLİKSPOR İLE OYNAYACAK

06/05/2022 13:20
A+
A-

Diyarbakır 1. Amatör futbol ligini 39 puanla ikinci sırada tamamlayan Dicle Gençlikspor, bir üst lige çıkmak için Play-Off’ta oynamaya hak kazandı.

Hedefi büyük olan Dicle Gençlikspor, Play-Off’taki ilk maçını 7 Mayıs 2022 tarihinde saat 16.00’da Seyrantepe Şilbe Stadı Diclekent Gençlikspor ile oynayacak. Dicle Gençlikspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada takım taraftarları yarın oynanacak olan maça davet edildi. Dicle Gençlikspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Süper Amatör yolunda grup maçlarında olağanüstü performans sergileyen taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan, dikkatleri üzerine çeken temsilcimiz Dicle Gençlikspor Süper Amatörü gözüne kestirdi. Büyük bir kararlılık ve emin adımlarla yoluna devam eden temsilcimiz, ilk maçını Diclekent Gençlikspor ile Cumartesi günü Seyrantepe Şilbe Stadında saat 16:00’da start verecek.Haydi Dicle, birlikte bir olma zamanı. 7’den 70’e çocuğu, yaşlısı, genci, kadını ve erkeği ile tüm taraftarımızı maça bekliyoruz. Haydi Dicle Gençlikspor, bize bir bayram daha yaşat. Not: Dicle Belediyesi Kulüp binası önünde taraftara özel, maça ücretsiz olarak araç çıkarılacaktır” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.