Dolar 32,3695
Euro 35,0221
Altın 2.323,53
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Dicle Elektrik sponsorluğunda yapılan Fotomaraton Diyarbakır yoğun ilgi gördü

DİCLE ELEKTRİK’İN SPONSORLUĞUNDA DÜZENLENEN “FOTOMARATON DİYARBAKIR” KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI MEHMET NURİ ERSOY’UN DA KATILDIĞI GENİŞ BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Dicle Elektrik sponsorluğunda yapılan Fotomaraton Diyarbakır yoğun ilgi gördü
REKLAM ALANI
09/10/2022 12:45
A+
A-

Dicle Elektrik’in sponsorluğunda düzenlenen ’Fotomaraton Diyarbakır’ Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da katıldığı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Fotoğraf Organizasyonları Derneği (FOTON) işbirliğiyle düzenlenen ve Dicle Elektrik’in ödül sponsoru olduğu yarışmaya ilgi yoğun oldu. Bu sayede Türkiye’nin farklı kentlerinden çok sayıda fotoğraf tutkunu Diyarbakır’da bir araya geldi.

Dün erken saatlerde kayıt için Diyarbakır’a gelen fotoğraf tutkunları, temaların açıklanmasıyla birlikte fotoğraf çekmek için kenti gezmeye başladı. Türkiye’nin en büyük ödüllü maratonuna katılan fotoğraf tutkunları aynı gün içinde, fotoğraf makinesi ve cep telefonu için ayrı olmak üzere her istasyonda belirlenmiş bir tema çerçevesinde, toplamda 3 istasyonda 6 saat, 6 temadan oluşan çekimler yapıldı. İç Kale Meydanı, Keçi Burcu ve Dağ Kapı Meydanı’nın istasyon olarak seçildiği yarışmada fotoğraf tutkunları, Diyarbakır’ın ruhunu yansıtacak 6 tema çerçevesinde 6 saatte çekimlerini yaptı. Fotoğraf tutkunları, Diyarbakır’ı bir gün içinde keşfedip şehrin güzelliklerini fotoğraf makineleriyle yakalamaya çalıştı.

Yarışmada sponsor firma Dicle Elektrik adına Dicle Elektrik Dağıtım Diyarbakır İl Müdürü Bülent Uğur Yaka ve Müşteri Memnuniyeti Merkezi Müdürü Remzi Koncak hazır bulundu. Uğur Yaka tarafından Dağkapı istasyonundaki son etapta yarışmacılarla ’ışık’ teması paylaşıldı. Dicle Elektrik, 16 Ekim’de yapılacak törende tema birincilerine 15’er bin lira, tema ikincilerine 7’şer bin lira, tema üçüncülerine de 4’er bin lira olmak üzere toplam 156 bin lira para ödülü dağıtacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.